тут є стабілізатор на платі в парі з двома ємностями на 47 мф так він звониться тестером. і позначення у нього VT5, а не V.
Буду зараз назад запаювати усі дрібниці що були з R1, хай воно буде усе як є, але на майбутнє я в принципі знаю де треба дорогу перерізати щоб ток пішов одною стороною і цей резистор який там стоїть на 1 ком і конденсатор поруч з ним включилися в роботу. Просто у китайців там усе зроблено капітально і не схоже на те що просто хтось замкнув ці доріжки по за схемою, тому не хочеться щоб вийшло як з оптопарою що щось своє зробив, а воно не вийшло, хоча тут здається що все ж щось не так у цих всіх елеметах і тому як вони там з'єднані. Просто зараз різати там дорогу в неробочому апараті наврядчи до чогось приведе. Треба робити щось розраховане на конкретний результат, а потім якщо все раптом буде працювати можна пробувати різати дорогу і чекати якийсь ефект. Чіркнути там дорогу хвилина справи навіть коли вже все буде зібрано.
Транзистор V8 на місце ставити поки не буду. Буду пробувати замінити його на щось нове і ще можливо конденсатор якого там немає спробую десь до нього знайти.