А паркет - вроде ниче так...
А паркет - вроде ниче так...
" значит эксперимент не чистый - нужно переделать эксперимент"
Вот именно.
Даешь намотку нагревателя ПРАСКИ на накупленные ферритики. Ну нужно же их к чему то приспособить, заодно может и утюгом получится варить гаражные ворота.
А ШО???![]()
А ШО???- шо-шо, это будет следующая тема - Как сварить гаражные ворота утюгом
![]()
Микитович (26.11.2019)
"а вы ржоте."
Та ми такі...
Осцилограф у мене на цих тестах помоєму заглючило тепер лінію на ас закидає сильно вниз, а раніше була по центру, а там де показувало вольтаж в режимі 5 вольт ас все по -46 вольт стоїть з пустими щупами навіть без тієї насадки 10х що я робив. тепер усі цифри на цьому осцилографі будуть нічого не значити помоєму. Тільки лінію дивитися і то по іншому ніж було, сама лінія нормальна, тільки вниз закидає її. Я незнаю як так вийшло, але от так от.
Деякі фото вийшли перевернуті. вирішив я ще дещо поміряти саме довгоперіодні коливання по току. Це значить для початку я почепив кусок великого дроселя на феритах і поміряв картинку з ним разом у праскою.
![]()
![]()
Це з ним же тільки довший інтервал часу на екрані.
![]()
![]()
Це без дроселя чистий ток з апарату довгоперіодні інтервали.
![]()
![]()
Це довгоперіодні інтервали з дроселем на 63 витка.
![]()
![]()
![]()
працює ніби стабільно, але час від часу вилазять великі горби на екрані.
Постояло трохи стало ось так.
Потім от так і знову на зменшення пішло. І довго там тримається.
Вже пару хвилин так напевно.
Потім так. Незнаю що там відбувається, але буде видно по електроду. Осцилограф працює так що хочеться йому вірити, але чи насправді це усе так як він там показує це невідомо. Я нічого не переставляв на останніх фото тільки паузу нажимав. це заміри з дроселем на 63 витка. праска нагрілася непогано вже під 90-100 градусів.
Последний раз редактировалось hizerqqq; 26.11.2019 в 20:43.
Уже и осцилограф от этого бреда завернулся )))
Патон ВДИ - 200Р (Цифровой) ,
Атом I-180 MIG/MAG New ,
MCU MIG-200 PULSE PRO
Клеил hizerqqq ласты инвертору, а склеил ласты осциллограф. В осциллографе прошивка заглючила - нужно попробовать перешить МК. А чё, последние картинки такие красивые в сравнении с предыдущими.
тільки вниз закидає її - не нравится вниз - переверните экран будет вверх![]()