+ Ответить в теме
Страница 45 из 113 ПерваяПервая ... 35 43 44 45 46 47 55 95 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 441 по 450 из 1128

Тема: Дремучий случай или "Модернізація" дешевого китайського апарату

Блокированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
    Цитата Сообщение от Николаевич Посмотреть сообщение
    Я даже ответы для вас подготовил - да работает, напряжения в норме. всего то нужно было ответить.
    У мене немає можливості запустити апарат і щось там переміряти, транзисторів цих що пов'язані з 7-ю ногою мікросхеми там цілих 4 всі вони виглядають живими. ВИходи з них ідуть на 4 польові транзистори які стоять біля блоку живлення той що 200:6.

Виходи ідуть на бази цих великих транзисторів.

І ще з смд транзисторів вихід іде на світлодіоди ті що на передній панелі, вони помоєму працювали нормально.

незнаходжу я поки інших проблем окрім транзистора v8 і резистора r1 на 1 ком який зараз чомусь в повному кз, в режимі 200 ом показує 6 ом впринципі те саме що і якщо замкнути між собою обидва щупи. трохи пізніше випаяю і буду думати що далі робити, чи повертатися до ще якихось пормірів чи ні. уже все на маленьких двох платах з оптопарою і мікросхемами прозвонено. Черги з апаратів у мене немає так що можна поступово колупати щось.

Резистор r1 скоріше за все звониться через конденсатор с10 104j100 на основній платі їх там два і один з них чомусь на кз. Можливо варто замінити саме його, а не резистор. Випаяю спочатку саме конденсатор. потім прозвоню резитор.

Всім хто старається допомогти спасибі, але поки буду відпрацьовувати те що вже знайдено, а далі якщо що повернуся до промірів якщо тут нічого не вирішиться.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 10.10.2019 в 10:28.

Зарегистрированный
    Поблагодарили 815 раз(а) в 635 сообщениях
    У мене немає можливості запустити апарат і щось там переміряти - ЗНАЕШЬ ХОТЕЛ ПОМОЧЬ ДЕЙСТВИТЕЛЬНО - измерить режимы чего тебе говорят не хочу - в общем ни хрена не хочу - сам не знаю чего хочу получается - НИ ХРЕНА НЕ ИЗМЕРЯЯ - НИ ХРЕНА НЕ ЗАПУСТИШЬ АППАРАТ, А БЕЗ ОСЦИЛЛОГРАФА ТЕМ БОЛЕЕ ТОЛЬКО ТРАНЗИСТОРЫ БУДЕШЬ ПАЛИТЬ - схема что выше не такая по которой собран аппарат - на управлении стоит СА3140 возможно с её выхода идёт напряжение и блокирует ШИМ как вариант на ПУ стоит тиристор защиты и тд. и тп. - на днях только ремонтировал аналогичный аппарат - ВЫКИНЬ СВОЙ АППАРАТ РАЗ НИ ХРЕНА НЕ ХОЧЕШЬ ДЕЛАТЬ ЧТО ТЕБЕ ГОВОРЯТ.

3. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Блокированный
    Транзистор який не звониться судячи з усього має маркування R56 і я поки що не знаю чи вдасться купити новий. щоб його замінити.

Зарегистрированный Аватар для Qwazar
    Поблагодарили 1,557 раз(а) в 826 сообщениях
    Ахренеть . Железные нервы компенсируются полным отсутвием мозга .
    Патон ВДИ - 200Р (Цифровой) ,
    Атом I-180 MIG/MAG New ,
    MCU MIG-200 PULSE PRO

Блокированный
    на управлении стоит СА3140 возможно с её выхода идёт напряжение и блокирует ШИМ

Мікросхема там стоїть саме ця, Але до чого тут блокування шим якщо апарат запускається і все в ньому добре поки не вигорають транзистори. Схоже більше на те що який з елементів просів і тепер коли все запускається він просто не виконує свою функцію через що вигорають транзистори всі основні елементи типу мікросхем помоєму працюють у звичайному режимі. Хоча тут ні в чому не можна бути абсолютно впевненим. Просто не треба було замикати оптопару на виході, краще було нічого не зробити у тій ситуації, але вже пізно. КІлометри заборів мені всеодно не варити і ніякої термінової роботи його не чекає, так що от так от. тут поки є над чим подумати до наступного запуску апарату.

що робити з транзистором smd R56 той що не звониться я поки не знаю, можливо піду спробую купити новий. якщо не вийде тоді буде взагалі лажа.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 10.10.2019 в 11:24.

Зарегистрированный
    Поблагодарили 675 раз(а) в 425 сообщениях
    Вы вообще пытались найти человека с осциллографом, или и дальше будете выпускать души полупроводников?

Зарегистрированный Аватар для Qwazar
    Поблагодарили 1,557 раз(а) в 826 сообщениях
    Хорт , ты ему не интересен и скучен . Только и знаешь .... осцилограф , осцилограф ... слабак короче )) ты вот без осцилографа отремонтируй . Там все работает в штатном режиме , только почему-то пол аппарата сгорело , а ты со своим осцилографом ))
    Патон ВДИ - 200Р (Цифровой) ,
    Атом I-180 MIG/MAG New ,
    MCU MIG-200 PULSE PRO

Блокированный
    Ремонтувати без оцилографа це одне, а от ремонтувати без схеми це взагалі круто.

от тут наприклад поряд з тим транзитором що не звониться V8 R56( або R5G)повинен стояти якийсь конденсатор, а його там немає з заводу і по платі допаяні тільки резистори і діоди. НАскільки розумію я конденсатори зайвими не бувають, але з'ясувати його номінал і доставити туди у мене можливості немає.

10. Спеціальна пропозиція для учасників та відвідувачив форуму - знижка на напівавтомати PATON! Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму: (097) 591-29-90 чи (099) 406-30-49 Обирай Патон!

Блокированный

Спробував ще раз сфотографувати хитрий транзистор який довелося відмивати вайтспірітом.

R6G схоже там маркування. Я його навіть пробував прозвонювати по ногах суміжних елементів. буває так що транзистори інших типів прозвонюються по іншому ніж по стандарту, я не знаю.

Зарегистрированный
    Поблагодарили 815 раз(а) в 635 сообщениях
    Ремонтувати без оцилографа це одне, а от ремонтувати без схеми це взагалі круто. - так если ты дятел по своей тупости даже схему не можешь скачать с инета. Без схемы можно в заднице поковыряца. Бывалые ремонтники испытывают затруднения при ремонте без схемы, а твкие как ты тем более. Тебе блин говорят что сделать, а ты ввиду сваего дятлизма и безграмотности в этом вопросе можешь поковыряца там где я написал.
    Мікросхема там стоїть саме ця, Але до чого тут блокування шим якщо апарат запускається і все в ньому добре поки не вигорають транзистори. - тебе млять написали - нужен осциллограф, сигналы на затворах посмотреть - если они "кривые" - БАХ гарантирован, а ты всё в жопе ковыряеся.

До чого те, до чого це - ответ один - ДО ЖОПЫ

+ Ответить в теме
Страница 45 из 113 ПерваяПервая ... 35 43 44 45 46 47 55 95 ... ПоследняяПоследняя

Ваши права