+ Ответить в теме
Страница 35 из 113 ПерваяПервая ... 25 33 34 35 36 37 45 85 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 341 по 350 из 1128

Тема: Дремучий случай или "Модернізація" дешевого китайського апарату

Зарегистрированный
    Поблагодарили 815 раз(а) в 635 сообщениях
    Термістори відгородив малярним скотчем складеним у двоє - надо было их прикрутить к радиатору, они же термо, значит нагреваются.

Блокированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
    Цитата Сообщение от Николаевич Посмотреть сообщение
    Термістори відгородив малярним скотчем складеним у двоє - надо было их прикрутить к радиатору, они же термо, значит нагреваются.
    Сподіваюся не згорять зараз їх там багато їм трохи простіше повинно бути усім. Центральний підстроєчний резистор у цьому апараті живе своїм життям, я не знаю як таким можна щось регулювати там щось проскакує іноді якісь значення на центральній нозі в різних діапазонах, але скоріше за все цей регурятор це смерть усьому апарату або я чогось не розумію. Поставлю стандартний там як в аптеці 1 ком поки не розхитається він принаймі.

3. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Блокированный

Апарат ожив, протестувати на електрод поки не можу. Коефіцієнт вхідної до вихідної напруги вийшов дуже великий, але поки не протестую усе з дроселем до трансформатора не полізу. Старт став трохи м'якше ніж був, але по часу не затягується. так що як і що туди ставити нехай кожний вирішує сам, для мене результат цілком задовільний і термістори там не гріються кипятком напевно. варістор теж залишився там де був. У мене вони просто були... чого не поставити якщо лежать.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 08.10.2019 в 21:13.

Зарегистрированный Аватар для Qwazar
    Поблагодарили 1,557 раз(а) в 826 сообщениях
    Цитата Сообщение от hizerqqq Посмотреть сообщение
    Сподіваюся не згорять зараз їх там багато їм трохи простіше повинно бути усім. Центральний підстроєчний резистор у цьому апараті живе своїм життям, я не знаю як таким можна щось регулювати там щось проскакує іноді якісь значення на центральній нозі в різних діапазонах, але скоріше за все цей регурятор це смерть усьому апарату або я чогось не розумію. Поставлю стандартний там як в аптеці 1 ком поки не розхитається він принаймі.
    я ждал этого . ибическая сила . йолоп ты . а теперь вспомни какого ты полез в аппарат .изза возможно глючного резюка угандонил все что только можно
    Патон ВДИ - 200Р (Цифровой) ,
    Атом I-180 MIG/MAG New ,
    MCU MIG-200 PULSE PRO

Зарегистрированный
    П-А-Л-У-Ч-И-Л-О-С-Я если долго мучиться, то чего нибудь получится - бальшучий ЛАЙЧИЩЕ Случайно никаких больше деталюх не завалялось?, а то их в инвертор можно тоже припаять, что бы не валялись. Со старого телевизора ТДКС присобачить и будет безконтактный поджиг дуги.

Зарегистрированный
    Цитата Сообщение от Qwazar Посмотреть сообщение
    я ждал этого . ибическая сила . йолоп ты . а теперь вспомни какого ты полез в аппарат .изза возможно глючного резюка угандонил все что только можно
    То фигня - что бы посмеяться нужно в цирк идтии ещё билет покупать , а тут всё бесплатно и с фотографиями И это не конец - ещё дроссель бум мотать страниц на 50

Зарегистрированный
    Отот подстроечник, что внутри ток настраивает нужно поменять на переменный с ручкой и вывести на переднюю панель и тогда при необходимости можно будет оперативно проводить форсирование тока при слабой сети.

Блокированный
    Отот подстроечник, что внутри ток настраивает нужно поменять на переменный с ручкой и вывести на переднюю панель и тогда при необходимости можно будет оперативно проводить форсирование тока при слабой сети.
    не піде, на високих токах електрод моментально проплавляється, що робити з тим підстроєчним резистором я незнаю він мені не подобається, але крутити його я сенсу не бачу зараз. навіть якщо там і 0 чи 5 ком накручено важко зрозуміти як усе там працює чи не працює взагалі. я його дуже не передивлювався там усе. якось воно працювало до цього у такій конфігурації. Вольтів стало менше. основний резистор тепер нормальний без пробоїв. У мене з цього приводу ідеї закінчилаися. Якщо буде працювати дуга там буде розпалюватися скоріше за все з дроселем. якщо буде усе погано зовсім знову повернуся до відмотки витків на первинній обмотці трансформатора. Але поки що треба усе протестувати на електрод і зробити дросель, можливо внутрішній, або зовнішній я ще не знаю. Конструкція і так перегружена виходить. Дросель туди поставити можна, але в притик між усім що може бути. Можна зробити емаль з феритом і заізолювати усе поверхнево не знаю я поки що я буду робити, але головне перевірити сам апарат на електрод. Хто його знає чи все було враховано в тих усіх замінах що я робив. Поки мені усе подобається захисту немає, старт плавний більш менш, на цьому етапі хотіти нічого, трансформатор хіба що слабуватий по вольтах, але це 17:6 і потужніть в ньому висока тепер. якщо з 18:6 щось варилося то і тут повинно.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 08.10.2019 в 22:19.

10. Спеціальна пропозиція для учасників та відвідувачив форуму - знижка на напівавтомати PATON! Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму: (097) 591-29-90 чи (099) 406-30-49 Обирай Патон!

Блокированный
    П-А-Л-У-Ч-И-Л-О-С-Я если долго мучиться, то чего нибудь получится - бальшучий ЛАЙЧИЩЕ Случайно никаких больше деталюх не завалялось?, а то их в инвертор можно тоже припаять, что бы не валялись. Со старого телевизора ТДКС присобачить и будет безконтактный поджиг дуги.
    Фейсбук вже сьогодні тестує спілкування без лайків. Певно є якісь підстави для того...

Блокированный
    Цитата Сообщение от Qwazar Посмотреть сообщение
    Я не впевнений тому що усе тільки так. тут комплексна проблема, якщо ставляться конденсатори треба дроселі і термістори, якщо транстформатор не того рівня що треба то він не того рівня що треба для адекватної роботи на усій шкалі потужності, якщо на патон 160 ставлять намотку з мідних пластин, то тут на 130 ват 3 алюмінієві дротики..., плюс у мене тут не має постійного робочого процесу і відточених технологій усе доводиться тестувати і іноді вилазить якесь гівно типу цього резистора який на 1 ком виявляється по своїй шкалі. і іще в парі з ним стоїть незрозуміло що взагалі.

новий трансформатор на 198 вольтах в мережі показує 48 вольт вихідної напруги, може він не для роботи на слабкій мережі, але поки що це як виявилося для мене не головне. Хороші апарати з дроселями при еталоній мережі показують 55 вольт на виході. якщо чесно я поки не знаю ще чи буде він узагалі працювати, у мене немає можливості його перевірити по роботі з електродом.

+ Ответить в теме
Страница 35 из 113 ПерваяПервая ... 25 33 34 35 36 37 45 85 ... ПоследняяПоследняя

Ваши права