Лак конкретна фігня для цих трансформаторів, зараз розбираю усе, лак на трасформаторі усе ще не висох хоча я його підсушував феном і на ножі він уже практично висок, попроходив він усюди де тільки можна, серцевину наприклад довелося відмивати вайтспірітом. вся обмотка під малярним скотчем теж в лаку. розматав усе і промив вайтспірітом, буду робити усе по новому. Мідь ця виглядає непогано для мене, аби тільки по довжині усе стало.
Последний раз редактировалось hizerqqq; 06.10.2019 в 12:11.
Для экономии можно обмотку дросселя намотать прямо вокруг трансформатора . Не понадобится еще один сердечник и пульсации будут лучше сглаживатся
Патон ВДИ - 200Р (Цифровой) ,
Атом I-180 MIG/MAG New ,
MCU MIG-200 PULSE PRO
І ще в апараті була помічена проблема "тичка в мережу" при вмиканні. У мене тут просто не майстерня і ніяких додаткових компонентів в наявності під рукою немає. Я так подивився по фото що щось там стоїть паралельно до реле, правда ще не знаю що саме там стоїть чи резистор чи термістор думаю в майбутньому треба буде поставити туди щось ще послідовно аналогічного номіналу. Але це все звісно тільки після того як проблеми з трансформатором вирішаться. Можливо проблема і не така велика, але на майбутнє буде над чим подумати.
Я тебе сфоткал дросселя - мотай блин свой дроссель на железнодорожном колесе - если такэ уперте и безтолковэ - я других слов не нахожу.
Он специально для тебя совет - от Qwazar - могу посоветовать ещё - та шо тебэ упертому советовать................
паралельно реле надо впаять перемычку медной жилой в пару мм2 . чем меньше деталей тем меньше шансов чему-то ломатьсяправда ще не знаю що саме там стоїть чи резистор чи термістор думаю в майбутньому треба буде поставити туди щось ще послідовно аналогічного номіналу.
Патон ВДИ - 200Р (Цифровой) ,
Атом I-180 MIG/MAG New ,
MCU MIG-200 PULSE PRO