Показано с 1 по 10 из 1128

Тема: Дремучий случай или "Модернізація" дешевого китайського апарату

Древовидный режим

Блокированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
    По підстроєчним резисторам усе ще раз переміряв уважно той що регулює максимальний ток на 5 ком схоже і викручений він зараз на максисмум в одну сторону. Далі щось незрозуміле відбувається з головним підстроєчним резитором судячи з усього він на 1 ком з маркуванням b102, але щось у ньому вже сильно "шуршить" коли його повертаєш і таке враження що центральна нога в ньому вже ні до чого не прив'язана. можливо буду міняти його на новий. Я це все переберу, але в цілому такий хід справ мені не подобається. Таке враження що апарат схильний розвалюватися сам по собі і щоб його не ремонтували в ньому є як мінімум пару затягнутих болтів які складно відкрутити. Якби не було хоча б якоїсь впевененості що усе робиться більш менш правильно і може запрацює я б чесно кажучи не знаю чи продовжував би я його дороблювати чи одразу думав про те що зайвих грошей не буває і краще їх вкласти у щось інше. Техніка гівно в цілому і треба дуже гарно подумати для того щоб довести її до кондиції. Хоча звісно як би не мої криві трансформатори можливо проблем би зараз було трохи менше, але усі питання це не знімає. на кришці напевно половина або більше болтів зірвані з заводу.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 08.10.2019 в 12:32.

Ваши права