А з вас що? толку всеодно 0...
Тут питання таке що щось було зроблено зразу, а щось робиться поступово у мене все за один раз не виходить і вже давно писав про це чому так. Поки апарат не бахнув я бачу сенс в тому щоб просто переробити і поставити назад цей транформатор, а потім точно буде ясно чи вже пора когось винити чи ще ні. тим більше я не планую купувати новий провід поки що на цей трансформатор так що поки що проблеми я в цьому не бачу.
Правда якщо чесно сьогодні у мене трохи бахнуло в апараті, але без фатальних наслідків. Я замкнув вихід в оптопарі просто щоб подивитися що буде, і апарат взагалі не запустився навіть вентилятор не крутився, потім я зняв кришку і перед тим як його назад розмикати згадав про те що могли зарядитися конденсатори поки я його вмикав і як їх розрядив викруткою, але кондинсаторів тим тепер цілих 4 і бахнукло по викрутці гарно, а потім ще два рази іскрило... незнаю наскільки фатально це для конденсаторів, але шукати інший вихід не було часу потім правда все стало як було як оптопару я розімкнув на виході. А біля конденсатора залишився чорний слід, погані експеременти в цілому. Але це уже так від нічого робити...