+ Ответить в теме
Страница 4 из 5 ПерваяПервая ... 2 3 4 5 ПоследняяПоследняя
Показано с 31 по 40 из 47

Тема: ВДУ-207 Энергія

Зарегистрированный
    Поблагодарили 30 раз(а) в 26 сообщениях
    Апарат був відправлений в сервіс. Наступного дня його протестували, усунули недоліки і відправили мені назад. Дякую за оперативність, тех.підримку. Сервіс працює на відмінно.

Зарегистрированный
    Поблагодарили 675 раз(а) в 425 сообщениях
    Как-то пропустил это сообщение. И Вам спасибо, что отписались по итогу!

3. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Зарегистрированный
    Вчора нарешті була можливість трохи поварити Все працює добре, апаратом задоволений на 146%
    Дякую!

Зарегистрированный
    Пригоди продовжуються Коли зварював на столі, все ок. Треба було зварити опори на городі. Під'єднав массу до плюса та опори, що вкопана в землю, і апарат почав глючити. Відправив в п'ятницю знову в сервіс, в понеділок пролежав на пошті. Зранку у вівторок його забрали, але на вечір середи його ніхто ще не дивився
    Все б нічого, якби не ціна апарату 8300. Хотів купляти атом-180, але ж думав цей краще буде..

6. Пользователь сказал cпасибо:

Сварной2016 (24.06.2020)

Зарегистрированный Аватар для Сварной2016
    Поблагодарили 876 раз(а) в 501 сообщениях
    Цитата Сообщение от art1977 Посмотреть сообщение
    Пригоди продовжуються Коли зварював на столі, все ок. Треба було зварити опори на городі. Під'єднав массу до плюса та опори, що вкопана в землю, і апарат почав глючити. Відправив в п'ятницю знову в сервіс, в понеділок пролежав на пошті. Зранку у вівторок його забрали, але на вечір середи його ніхто ще не дивився
    Все б нічого, якби не ціна апарату 8300. Хотів купляти атом-180, але ж думав цей краще буде..
    В чем выражались глюки?

Зарегистрированный
    Я записав відео, показав представнику, він підтвердив ненормальну поведінку. Арарат не може нормально запуститись,індікатором блимає

Зарегистрированный Аватар для Сварной2016
    Поблагодарили 876 раз(а) в 501 сообщениях
    Цитата Сообщение от art1977 Посмотреть сообщение
    Я записав відео, показав представнику, він підтвердив ненормальну поведінку. Арарат не може нормально запуститись,індікатором блимає
    А где видосик тот посмотреть?

Зарегистрированный
    Поблагодарили 675 раз(а) в 425 сообщениях
    По видео, при подсоединении на заземлённую конструкцию сварочного +, аппарат включает силовую часть ( по причине пока неизвестной, мозги думают, что начинаем варить). Если же подключить -, поведение аппарата нормальное, то есть реакции нет до касания электрода.
    Пока эту неисправность комментировать не буду, пускай сервис сначала выяснит.
    Согласно прописанному в паспорте, аппарат должен быть исправлен в течении трёх дней, после получения аппарата. В понедельник аппарат не забрали потому, что был конфликт с Новой Почтой, который я не в праве комментировать (виновник - третья сторона), была заминка не только с данным аппаратом. Эти дебри - не моя головная боль, но объясняю (отдуваюсь) - я...

11. Спеціальна пропозиція для учасників та відвідувачив форуму - знижка на напівавтомати PATON! Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму: (097) 591-29-90 чи (099) 406-30-49 Обирай Патон!

Зарегистрированный
    =Xort01, все нормально, дякую за пояснення. Як клієнту завжди хочеться все швидко
    Коли + був "заземлений", я не міг зрозуміти, чому апарат зварює якось не так. Здавалось що то не варить, то гарячий старт дуже гарячий. Коли почав розбиратимь, помітив, що індикатор блимає. Від'єднав массу - все прийшло в норму. Перекинув массу на мінус, наступного дня, доварив все нормально. Сам апарат подобається, мені як новачку легко їм зварювати.

Зарегистрированный
    Минув робочій тиждень... Тиша...

+ Ответить в теме
Страница 4 из 5 ПерваяПервая ... 2 3 4 5 ПоследняяПоследняя

Ваши права