дякую за відповіді. поки модератор виставляв оголошення на форумі,зайшов до нас в магазин,мені добре сіли на вуха,і я купив Зеніт Профі 300/3. попробував,вроді нормально робить,а хто таким користується?
дякую за відповіді. поки модератор виставляв оголошення на форумі,зайшов до нас в магазин,мені добре сіли на вуха,і я купив Зеніт Профі 300/3. попробував,вроді нормально робить,а хто таким користується?
Я довго вибирав недорогий апарат для дому. Подивився в Ютубі відео про розбірку нового апарату EDON-200mini. Там було видно якісний монтаж, видавав напругу 80 В,
струм до 160 ампер. Замовив такий в інтернеті з цифровим дисплеєм. Ціна була біля 1300 грн. Да, зварювальні провода алюмінієві, покритті міддю. Я їх зразу ж замінив на
мідні. Тройкою електродов варить ще краще чим Дніпро-М за 2300 гривень. Якось варив грунтозацепи на мотоблок півдня, практично без перерв. Захист ніразу не спрацював.
А зараз ремонтую старого Патона ВДІ-200s. Замордувався, схем ніде немає. Імпульсний БЖ спаяв заново на новій платі, запрацював. Правда реле не спрацьовує, реле нове
на 110 в замовляв в Китаї, в нас не продають. Один гемор з ним. Намалював сам трохи схем до нього, можу поділитися.