+ Ответить в теме
Показано с 1 по 10 из 57

Тема: Вибір недорогого інвертора

Комбинированный просмотр

Зарегистрированный
    Поблагодарили 3 раз(а) в 2 сообщениях
    дякую за відповіді. поки модератор виставляв оголошення на форумі,зайшов до нас в магазин,мені добре сіли на вуха,і я купив Зеніт Профі 300/3. попробував,вроді нормально робить,а хто таким користується?

Зарегистрированный
    Поблагодарили 196 раз(а) в 134 сообщениях
    Цитата Сообщение от Vasyl Посмотреть сообщение
    дякую за відповіді. поки модератор виставляв оголошення на форумі,зайшов до нас в магазин,мені добре сіли на вуха,і я купив Зеніт Профі 300/3. попробував,вроді нормально робить,а хто таким користується?
    И нафига козе баян?..... В смысле , если поездили по ушам и вы сразу согласились, не дождавшись ответов старожилов форума, зачем было спрашивать?....

3. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Зарегистрированный
    Поблагодарили 11 раз(а) в 3 сообщениях
    Я довго вибирав недорогий апарат для дому. Подивився в Ютубі відео про розбірку нового апарату EDON-200mini. Там було видно якісний монтаж, видавав напругу 80 В,
    струм до 160 ампер. Замовив такий в інтернеті з цифровим дисплеєм. Ціна була біля 1300 грн. Да, зварювальні провода алюмінієві, покритті міддю. Я їх зразу ж замінив на
    мідні. Тройкою електродов варить ще краще чим Дніпро-М за 2300 гривень. Якось варив грунтозацепи на мотоблок півдня, практично без перерв. Захист ніразу не спрацював.
    А зараз ремонтую старого Патона ВДІ-200s. Замордувався, схем ніде немає. Імпульсний БЖ спаяв заново на новій платі, запрацював. Правда реле не спрацьовує, реле нове
    на 110 в замовляв в Китаї, в нас не продають. Один гемор з ним. Намалював сам трохи схем до нього, можу поділитися.

+ Ответить в теме

Ваши права