+ Ответить в теме
Страница 61 из 113 ПерваяПервая ... 11 51 59 60 61 62 63 71 111 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 601 по 610 из 1128

Тема: Дремучий случай или "Модернізація" дешевого китайського апарату

Зарегистрированный
    Поблагодарили 11 раз(а) в 11 сообщениях
    Такое ощущение что hizerqqq просто над всеми прикалывается,нервную систему что-ли проверяет.А вообще прикольно читать-вроде на концерте какого-то сатирика.

2. Пользователь сказал cпасибо:

Xort01 (15.10.2019)

Зарегистрированный
    Поблагодарили 11 раз(а) в 11 сообщениях
    Этот монолог,наверное,стоит перенести в другой раздел.Только дождаться конечного результата.

4. Пользователь сказал cпасибо:

Xort01 (15.10.2019)

5. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Зарегистрированный
    Поблагодарили 623 раз(а) в 408 сообщениях
    Был у меня на работе такой сатирик, чуть пообщаешься и уже кажется что на дурку пора, хотя плачет она по нём.

7. 2 пользователя(ей) сказали cпасибо:

Qwazar (15.10.2019), Xort01 (15.10.2019)

Блокированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
    Цитата Сообщение от Николаевич Посмотреть сообщение
    hizerqqq - вот тема - https://weld.in.ua/forum/showthread....87%D0%B8%D1%82 - с СА3140 как раз там всё есть читайте. А кто говорил - меня тема ремонта не интересует?
    Буду читати якщо нові конденсатори не допоможуть.

Блокированный
    Работа СА3140 - пока на входе микрухи положительное напряжение а это задаётся регулятором тока на выходе высокий уровень, как только отрицательное напряжение с шунта скомпенсирует этот плюс на входе и на входе напряжение станет минус грубо говоря 1 милливольт - на выходе микрухи будет низкий уровень. Высокий уровень не блокирует ШИМ, а низкий уровень блокирует ШИМ.
    Ну от я саме так і думаю, що 0,04 вольта які я наміряв на 2 нозі не достатньо для того щоб працював шим.
    Зрозуміло що треба оцилограф для того щоб точно знати де і що відбувається. Поки що спроба замінити конденсатори найбільш раціональний шлях для того щоб підняти рівень на вході мікросхеми і розблокувати шим. Якщо з конденсаторами не вийде тоді стане усе складніше і я можливо пізніше вже трохи по іншому буду пробувати вирішувати це все. Але зараз цей увесь проект для мене в цілому не "горить", так що мені квапитися щось швидко вирішувати немає сенсу. Сьогодні я трохи переміряв там усе в цілому виглядає обнадійливо, але якби не було якогось косяка все б напевно вже працювало.

Блокированный
    дістав конденсатори, ніби усе ще все нормально з ними. один стабільно показує 93,5 нФ інший 95нф. Всеодно заміню їх на нові. потім буду щось пробувати далі. наскільки я зрозумів ця мікрохема 3140 пов'язана з центральним регулятором току, а от його я як раз і не під'єднував під час останніх вимірів. Треба буде спробувати з ним.

Блокированный
    Цитата Сообщение от Xort01 Посмотреть сообщение

Вы понимаете, что там всё взаимосвязано?
    Регулировки выходного тока не видать, пока не будет нагрузки на выходе. А в Вашем случае давать нагрузку нельзя, так как 100% спалите транзисторы. Надо делать иммитацию, а смотреть результат отсутствующим прибором. Что делать будете, что ещё поковыряете?
    На виході зараз нічого немає. Апарат вмикається у захисті.

Блокированный
    наскільки я зрозумів ця мікрохема 3140 пов'язана з центральним регулятором току, а от його я як раз і не під'єднував під час останніх вимірів.

Я тебе писал - делаешь через жопу - паяльник берётся в руки в последнюю очередь, когда проработана схема, изучен принцип работы, сделаны замеры - это к тому (а от його я як раз і не під'єднував під час останніх вимірів.) - следующие замеры делай не включая аппарат в сеть и результаты замеров на форум.
    З того що вами було написано мені допомогло теж не багато. Я вже випаював ці конденсатори і була підозра що запаялося щось не так. Я нікого не змушую тут брати участь. Хочете пишіть не хочете питань особливих у мене до вас немає. Для мене тут все нове. Скільки підніму стільки і підніму. ніякого кінця світу для мене з цим усім немає.

Можливо куплю сбогодні офилограф і буду пробувати з'ясовувати як працює шим контролер і чому немає ніякого виходу току. наскільки я зрозумів генерація на транзистори відсутня. Ті транзистори що я випаяв були в тому ж стані в якому я їх запаяв. так що думаю транзистори зараз там не вигорають. Запаяв назад старі конденсатори не втоплюючи їх у плату, так що проблем особливих я з цим теж не бачу.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 16.10.2019 в 09:33.

13. Спеціальна пропозиція для учасників та відвідувачив форуму - знижка на напівавтомати PATON! Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму: (097) 591-29-90 чи (099) 406-30-49 Обирай Патон!

Блокированный
    Поміряв вольтаж на вході і виході з 3140 з під'єднаним центральним регулятором току і нічого не змінилося. 2 нога 0,04 вольта на виході нічого немає. так чи інакше проблема може бути десь далі.

Блокированный
    Знайшов я чому спрацьовує захист проблема у тирісторі я його зняв поки що, і захист зник. на виході з інвертора з'явилося 48 вольт. може проблема з не правильними пінами в цьому тирісторі. Коли ставив я його пробував шукати дата шити і щось я нічого не знайшов довелося ставити по тестеру. а потестеру не відомо чи середня і плюса нога в ньому не переплутані. Корочше от так от я собі придумав велику проблему.

+ Ответить в теме
Страница 61 из 113 ПерваяПервая ... 11 51 59 60 61 62 63 71 111 ... ПоследняяПоследняя

Ваши права