Тому роблю що хочу... Вірніше модернізую апарат. - и это вы называете модернизацией - модернизация это взвешенный всесторонний подход и технически обоснованный - та валялись дросселя в сварочник прилупасить- а зачем - нехай буде![]()
Тому роблю що хочу... Вірніше модернізую апарат. - и это вы называете модернизацией - модернизация это взвешенный всесторонний подход и технически обоснованный - та валялись дросселя в сварочник прилупасить- а зачем - нехай буде![]()
Xort01 (15.10.2019)
Я вже пояснював з приводу дроселів і проблеми якоїсь я в них не бачу, ізоляція там низьковольтна, але мідь хороша і серцевини схоже теж не з чугуну зроблені. Комусь вони може і не дуже потрібні, а комусь може врятують мережу від перегорання. Це питання таке. У мене мережа слабка по діаметру проводів і матеріалах, тому я от так от собі думаю. З ростом потужності апарату навантаження ці усі збільшуються. апарати по 200 ампер застосовувати десь не в промислових умовах на побутовій мережі без цього вхідного дроселля потроху стає небезпечно.
Спеціально для вас переміряв серцевину дроселя тестером "на прозвон" і потенційні проблеми з низьковольтною обмоткою, так от: серцевина у цих дроселях тестером не прозвонюється і взагалі ніякого опору не показує, думаю вони працюють відповідно до початкового плану не дивлячись на будь які фактори.
Последний раз редактировалось hizerqqq; 14.10.2019 в 21:32.