Та шо там цiкавого? - Имелось ввиду об изменениях в аппарате для улучшения характеристик - только с нормальным техническим подходом.
Та шо там цiкавого? - Имелось ввиду об изменениях в аппарате для улучшения характеристик - только с нормальным техническим подходом.
Нормальний технічний підхід це напевно насрати зверху термопастою на все та розмазати? чи як?
Не я обираю манеру спілкування у цьому "діалозі"...
Будуть реальні результати обов'язково напишу, а поки можете міркувати без мене як вам і що покращувати. Я вже писав і напишу іще раз, у наступному трансформаторі по обмотках я хочу вийти десь на китайський рівень за рахунок 17:6, а втрату 1-2 вольта яка може бути порівняно з китайським 14:5 я думаю можна компенсувати в майбутньому дроселем який покращить розпалювання дуги. Або можна намотати 16:6 і варити на пару вольт вищою напругою приблизно з тим самим успіхом що було в китайців. Можна намотати і 14:5 просто міддю щоб була потужність у трансформатора достатня, але я думаю раз я вже добрався буду робити на 6 витків вторинної обмотки тим більше що різниця там не завжди принципова. А от в розетці у мене дискотека... 16:6 теж буде працювати, але перестрибуюча дуга мені сьогодні дуже не сподобалася в роботі. Є сенс подумати про максимально заглажений вольтаж і дросель на виході. Можна намотати 16 витків з хвостиком.
Последний раз редактировалось hizerqqq; 02.10.2019 в 22:53.
До чого тут менталітет? Що не купив патон? Че не віддав диво-майстру з інтернету на ремонт новий апарат? Чи Що перестав звертати увагу на усіляку маячню що пишуть тут в основному окремі кадри...
Якщо щось не так... Значить менталітет виходить... А от китайца зі своєю політикою та ''мірками'' завжди правий...