+ Ответить в теме
Показано с 1 по 10 из 1128

Тема: Дремучий случай или "Модернізація" дешевого китайського апарату

Комбинированный просмотр

Блокированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
    Цитата Сообщение от Николаевич Посмотреть сообщение
    . Я от других участников в этой теме почерпнул больше, а от вашей бредятины нуль.
    Мені то я как різниця... ми з вами навіть на різних мовах розмовляємо. І ''безнадійність'' моєї теми не заважає вам писати тут сторінка за сторінкою, значить щось тут не так... Хоча мені впринципі байдуже. Тут давно зрозуміло що будь який транформатор тягне будь яку потужність... Навіть нехай він з гівна зроблений буде. О це справжні інновації...

Може було і просто доматати китайський по вторинній обмотці і добити тих 20-30 ампер яких там не вистачало, але тепер я знаю що буде якщо піти далі, думаю найбільш професійний варіант у цьому випадку це 17:6, якщо у китайців було 14:5, плюс вихідний дросель щоб менше клювати метал. Тільки до того як думати за дросель треба остаточно вирішити проблему з трансформатором. А тут звісно що "усе вирішується" і всеодно треба чимось жервувати. Але реальні рішення всеодно є.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 02.10.2019 в 21:16.

Зарегистрированный
    Поблагодарили 675 раз(а) в 425 сообщениях
    Цитата Сообщение от hizerqqq Посмотреть сообщение
    Мені то я как різниця...
    Извините, но это какой-то звиздец. Вы здесь пыжитесь, делая с аппаратом непонятно что, пишите километровые посты, преподнося свои действия так, будто бы делаете всё правильно. Хотя всё ровно наоборот. Потом мелькает, что мы пишем бред и нет толковых советов. Вам несколько раз, и не только я, расписывают что к чему. После чего от Вас обычно идёт: да мне в принципе по барабану, что Вы мне советуете... Мил человек, что с Вами не так?!!
    Вам бы псевдо-научно-фантастические рассказы писать.
    В принципе мне уже тоже плевать на Вашу писанину, вот только жаль тех, кто не дай бог прочтёт Ваши посты и угробит свой аппарат.

3. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

+ Ответить в теме

Ваши права