+ Ответить в теме
Показано с 1 по 10 из 1128

Тема: Дремучий случай или "Модернізація" дешевого китайського апарату

Комбинированный просмотр

Зарегистрированный Аватар для grozdov
    Поблагодарили 1,251 раз(а) в 707 сообщениях
    Цитата Сообщение от hizerqqq Посмотреть сообщение
    Все поставив і на виході стало 52-53 вольти. Апарат став потроху варити на максимальному тоці в 130а відчувається що тепер реальна потужність у цьому діапазоні регулятора є, але з іншого боку вольтів стало малувато для нормальної роботи з дугою, я спалив десь пів електроду на максимальному тоці, але є відчуття того що треба робити новий транформатор для того щоб усе було краще ніж зараз. Возьму серцевину і зроблю з неї щось. Потім знову перепаяю, плата сильно не страждає від того здається. Можна пробувати поміняти і підкручувати регулятор максимального току, але думаю що треба трохи більше вольт щоб нормально працювати.

Наступний треба мотати по схемі 14-15:5. Намотаю 14:5 щоб був невеликий запас на складні електроди і регулятор потужності. Хоча може 15:5 трохи більш правильно для сильних мереж.
    Снимите видео, я думаю, всем будет интересно.

Блокированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
    Цитата Сообщение от grozdov Посмотреть сообщение
    Снимите видео, я думаю, всем будет интересно.
    Відео не буде, так як я не спеціаліст у подібних питаннях. По фото думаю можна зрозуміти як усе відбувається. Я планую скоро завершувати цей проект і мені здається я вже близько до оптимального рішення модернізації мого апарату. Буду робити трансформатор 14:5.

3. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Зарегистрированный Аватар для grozdov
    Поблагодарили 1,251 раз(а) в 707 сообщениях
    Цитата Сообщение от hizerqqq Посмотреть сообщение
    Відео не буде, так як я не спеціаліст у подібних питаннях. По фото думаю можна зрозуміти як усе відбувається. Я планую скоро завершувати цей проект і мені здається я вже близько до оптимального рішення модернізації мого апарату. Буду робити трансформатор 14:5.
    Видео можно снять на простой телефон, это проще чем Ваша затея с переделками) Видео, не переделок, а самой сварки, до и после....ну, в крайнем случае, в процессе. Можно ничего не комментировать.

+ Ответить в теме

Ваши права