+ Ответить в теме
Показано с 1 по 10 из 1128

Тема: Дремучий случай или "Модернізація" дешевого китайського апарату

Комбинированный просмотр

Блокированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
    Все поставив і на виході стало 52-53 вольти. Апарат став потроху варити на максимальному тоці в 130а відчувається що тепер реальна потужність у цьому діапазоні регулятора є, але з іншого боку вольтів стало малувато для нормальної роботи з дугою, я спалив десь пів електроду на максимальному тоці, але є відчуття того що треба робити новий транформатор для того щоб усе було краще ніж зараз. Возьму серцевину і зроблю з неї щось. Потім знову перепаяю, плата сильно не страждає від того здається. Можна пробувати поміняти і підкручувати регулятор максимального току, але думаю що треба трохи більше вольт щоб нормально працювати.

Наступний треба мотати по схемі 14-15:5. Намотаю 14:5 щоб був невеликий запас на складні електроди і регулятор потужності. Хоча може 15:5 трохи більш правильно для сильних мереж. При при схемі 14:4 буде лише не бажано викручувати максимальну потужність на сильних мережах. Зараз апарат налаштований на 130а так що думаю проблем з цим не повинно бути у мене.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 28.09.2019 в 13:16.

Зарегистрированный Аватар для grozdov
    Поблагодарили 1,251 раз(а) в 707 сообщениях
    Цитата Сообщение от hizerqqq Посмотреть сообщение
    Все поставив і на виході стало 52-53 вольти. Апарат став потроху варити на максимальному тоці в 130а відчувається що тепер реальна потужність у цьому діапазоні регулятора є, але з іншого боку вольтів стало малувато для нормальної роботи з дугою, я спалив десь пів електроду на максимальному тоці, але є відчуття того що треба робити новий транформатор для того щоб усе було краще ніж зараз. Возьму серцевину і зроблю з неї щось. Потім знову перепаяю, плата сильно не страждає від того здається. Можна пробувати поміняти і підкручувати регулятор максимального току, але думаю що треба трохи більше вольт щоб нормально працювати.

Наступний треба мотати по схемі 14-15:5. Намотаю 14:5 щоб був невеликий запас на складні електроди і регулятор потужності. Хоча може 15:5 трохи більш правильно для сильних мереж.
    Снимите видео, я думаю, всем будет интересно.

3. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Блокированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
    Цитата Сообщение от grozdov Посмотреть сообщение
    Снимите видео, я думаю, всем будет интересно.
    Відео не буде, так як я не спеціаліст у подібних питаннях. По фото думаю можна зрозуміти як усе відбувається. Я планую скоро завершувати цей проект і мені здається я вже близько до оптимального рішення модернізації мого апарату. Буду робити трансформатор 14:5.

Зарегистрированный Аватар для grozdov
    Поблагодарили 1,251 раз(а) в 707 сообщениях
    Цитата Сообщение от hizerqqq Посмотреть сообщение
    Відео не буде, так як я не спеціаліст у подібних питаннях. По фото думаю можна зрозуміти як усе відбувається. Я планую скоро завершувати цей проект і мені здається я вже близько до оптимального рішення модернізації мого апарату. Буду робити трансформатор 14:5.
    Видео можно снять на простой телефон, это проще чем Ваша затея с переделками) Видео, не переделок, а самой сварки, до и после....ну, в крайнем случае, в процессе. Можно ничего не комментировать.

+ Ответить в теме

Ваши права