Показано с 1 по 10 из 22

Тема: Елвса, Патон, Атом, ССВА, Китай... розбіглись очі, закипіли мізки, плаче гаманець..

Древовидный режим

Зарегистрированный
    Поблагодарили 2 раз(а) в 1 сообщении
    Дякую всім, хто відгукнувся.
    Придбав і вже отримав Элсва ВД-180И в ElectroHaus'і. Поки, що, правда, без маски. Подумав: краще взяти гарний апарат, а все останнє докупиться пізніше по мірі необхідності. Тим більше, що в зятя є хамелеон, тож буду користуватись ним .
    На радощах вхопив першу залізяку, яка попалась на очі, включив сварку і гайда варити! Але більш ніж міліметрової товщини шару іржі, 3мм електродом, не пробив, тож зачистити довелось під масу і точку "запалювання", а далі все пішло як по маслу. Без відриву спалив цілого електрода, що мій старий, трансформаторний зварювальний апарат не дозволяв зробити, так, як через 10 секунд безперервного зварювання вибивав 16А автомат. А тут все чудово.
    Ну, майже, радіоприймач ввімкнений в сусідню розетку, відразу після ввімкнення інвертора, почав скрипіти і шкварчати. Я так розумію, для того, щоб цього не відбувалося, потрібні ще якісь фільтруючі приблуди?

А, ще питання щодо обслуговування зварювального апарату: чи можна відкривати кришку? Гарантія не втратиться? Бо ж як туди наб’ється пилу... Я трохи займаюсь ремонтом комп’ютерів, тож знаю, як полюбляє пил всілякі металеві ящички з отворами, а тут ще й той ящичок буде знаходитись не в чистій кімнаті, а в гаражних умовах...
    Та й взагалі, хотілось би перед початком серйозного використання, поглянути на якість пайки, міцність конструкції і все таке, бо всі ми люди, які час від часу мають погану звичку - робити помилки, і ті, хто складали до купи це диво техніки, думаю не відрізняються від всіх останніх.

2. 2 пользователя(ей) сказали cпасибо:

Svarnoi (20.07.2017), Анатолий (20.07.2017)

Ваши права