Ну это аппараты не серийные. В таком виде было выпущено десять аппаратов с 3-го по 13-й. Покупатели были об этом предупреждены. Получили за это хорошие скидки. И я думаю они не прогадали. По тому, что как я говорил в http://weld.in.ua/forum/showthread.p...ll=1#post12645 проблем с этими аппаратами не было. К стати со времени поста прошло две недели, было выпущено еще некоторое количество аппаратов 4 серии и статистика поломок ни как не изменилась. Что еще меня радует как минимум два аппарата из выпущенных весной работали на стройках, где работали исключительно от генераторов. Люди уже коробки выгнали.
Я вибачаюсь але хотів у вас запитати - а ви краще зберете апарат і на "кустаршину" він похожий небуде, і виконаний він буде у вас на автоматичній лінії? Я некажу що елсва апарати свої виготовляє на автоматичній лінії , але якість у них непогана, а якщо вом щось неподобається то можете не купувати такі апарати купіть собі китайця правда він напевно теж буде руками зібраний і в середині він теж на кустарщину похожий. Особисто я маю елсву 160 4-ї серії непевно одна з перших пробних партій, і нічого довольний я на схемах слабо розуміюся але як просто користувачеві то мені цього непотрібно, мені потрібно щоб апарат працював і він працює нормально і я дуже вдячний компанії "ЕЛСВА" за співпрацю.