Показано с 1 по 10 из 168

Тема: Пожелания производителям продукции "АТОМ"

Древовидный режим

Зарегистрированный Аватар для Angek
    Поблагодарили 233 раз(а) в 152 сообщениях
    Цитата Сообщение от Анатолий Посмотреть сообщение
    Кто варил Атом 1-160С электродами УОНИИ?? Как-то неудачно у меня получилось...то ли электроды старые совсем, то ли я мало выдержал по времени "попробовать"??
    В мене не 160-а, а потужніший Атом I-250D, але один із перших. Я варю тільки основними, прихватки ретилом, а варю основними, так лекше і краще виходить. Правда треба вміти ними варити, точніше, повторно запалювати тяжко, але можна приловчитись. Треба збоку ставити собі кусок камня точильного (обломки у кожного є вдома) і після остивання потерти по камню і тоді вже варити.
    Особисто мені основними варити лекше. Ясно, що заливати велику дирку, або ставити велику кількість дрібних швів буде трохи накладно, тоді рутил. Але якісний рутил, особисто я за ОК 46.00 від Есаба.
    Основні мені подобаються японці LB-52U, але зараз на них ціна висока, тому дешевше брати патоновські 13/55, особисто мені не дуже пішли 13/45, а саме 13/55.
    Основні елетроди хочуть бути сухими, краще перед зваркою прокалити їх гарно, або на пару днів на сильне сонце поставити, а тоді аж варити ними, волочі УОНІ то дуже паршиві електроди
    АТОМ I-250D - пожалуй лучший инвертор...

2. 2 пользователя(ей) сказали cпасибо:

grozdov (27.04.2019), Анатолий (28.04.2019)

Ваши права