Кто варил Атом 1-160С электродами УОНИИ?? Как-то неудачно у меня получилось...то ли электроды старые совсем, то ли я мало выдержал по времени "попробовать"??
!Я за Вас свою работу делать не буду"!!!
Анатолий (27.04.2019)
В мене не 160-а, а потужніший Атом I-250D, але один із перших. Я варю тільки основними, прихватки ретилом, а варю основними, так лекше і краще виходить. Правда треба вміти ними варити, точніше, повторно запалювати тяжко, але можна приловчитись. Треба збоку ставити собі кусок камня точильного (обломки у кожного є вдома) і після остивання потерти по камню і тоді вже варити.
Особисто мені основними варити лекше. Ясно, що заливати велику дирку, або ставити велику кількість дрібних швів буде трохи накладно, тоді рутил. Але якісний рутил, особисто я за ОК 46.00 від Есаба.
Основні мені подобаються японці LB-52U, але зараз на них ціна висока, тому дешевше брати патоновські 13/55, особисто мені не дуже пішли 13/45, а саме 13/55.
Основні елетроди хочуть бути сухими, краще перед зваркою прокалити їх гарно, або на пару днів на сильне сонце поставити, а тоді аж варити ними, волочі УОНІ то дуже паршиві електроди
АТОМ I-250D - пожалуй лучший инвертор...