+ Ответить в теме
Показано с 1 по 10 из 502

Тема: Полуавтоматы Элсва

Комбинированный просмотр

Зарегистрированный
    Поблагодарили 117 раз(а) в 96 сообщениях
    Цитата Сообщение от Qwazar Посмотреть сообщение
    Задел за живое ....понимаю )))
    У нормального мастера и техника в порядке и инструмент . Видно что б.у и не новая ....но чтоб довести аппарат до такого внешнего вида в гараже надо быть редким засранцем ))))результат работы наверняка выглядит примерно также или около того )))
    Ну, скажемо засранця я тут бачу лише одного, якого за пару мідяків найняли розхвалювати зварювальники. Взагалі, ти видно і сам бачиш, що даний форум організований НЕ для обговорювання самих процесів зварювання , а лише для популяризації деяких вітчизняних виробників. А так, як ти видно за деякі девіденти саме цим і займаєшся, то твоя оцінка може бути і хибною. Ти це сам добре розумієш, але признатись не хочеш. Тому, для мене твої висновки виглядають лише як пук в воду. Як я вже колись згадував, для мене є декілька авторитетів, до чиєї думки я стараюсь прислухатись. Я тобі вже колись згадував зокрема Бочарова Валерія, як одного з авторитетних людей до думки та рекомендацій якого я стараюсь прислухатись https://www.youtube.com/user/MsValery1957 Євген Лисенко https://www.youtube.com/channel/UCPV...l2GnVnU18Z76JA та ще декілька авторитетних людей
    А тепер стосовно апаратів. Я вже колись згадував, що кузовщиною займаюсь практично постійно на території сусідньої малярки. А от умови там такі, що приходиться миритись з пилюкою, бо працівники постійно труть шпаклівку в середині приміщення, а окремого приміщення для зварювання на жаль немає. Тому й приходиться працювати в таких умовах, час від часу продуваючи півавтомат стисненим повітрям від компресора. Заміть, навіть в таких умовах він працює і не підводить мене, як би де-хто не ганив його. Тому не видумуй і не приписуй мені свої надумані висновки. Якщо ж чогось не знаєш, то краще запитай ))) І не старайся бути самим розумним та самим дотепним. В тебе це погано виходить. Також не варто вголос висловлювати свої оціночні характеристики до інших учасників т.з. форума, це в очах інших, тебе покаже більш розумнішим.
    Крім згадуваного зварювальника, в мене ще є в наявності декілька інших (можу собі дозволити), які виглядають значно краще і які я бережу, бо вони значно дорожчі і з більшим функціоналом, але призначені вони для виконання зовсім інших задач
    Це — з того, що часто використовую. Але особисто твоя думка, що, як, коли і де треба робити, я що не потрібно, мене мало цікавить. І ще раз прошу, не переходь на оціночні характеристики оточуючих людей, не знаючи про них нічого. Так ти будеш виглядати значно розумнішим.
    Миниатюры Миниатюры Нажмите на изображение для увеличения
Название: IMG_20180216_101102.jpg‎
Просмотров: 251
Размер:	139.0 Кб
ID:	10517   Нажмите на изображение для увеличения
Название: Зобр056.jpg‎
Просмотров: 233
Размер:	156.0 Кб
ID:	10518   Нажмите на изображение для увеличения
Название: IMG_20181111_153614.jpg‎
Просмотров: 221
Размер:	151.9 Кб
ID:	10519   Нажмите на изображение для увеличения
Название: IMG_20200221_161507.jpg‎
Просмотров: 236
Размер:	128.5 Кб
ID:	10520  

2. 2 пользователя(ей) сказали cпасибо:

Xort01 (30.04.2020), YuriKob (30.04.2020)

+ Ответить в теме

Ваши права