Мені здається, що я доступно пояснив. Маємо — те, що маємо. Я не можу вплинути на працівників малярки. Вони "чухають" свої машини і їм глибоко до лампочки на апарат, яким я працюю. Тому, ви все ж не правильно зрозуміли, і не правильно зрозуміли "мій менталітет" Я на відміну від місцевого клоуна не обгаджував апарати вітчизняних виробників, а лише хотів показати в яких приблизно умовах працює один з них, при чому досить не погано справляється з своїми задачами. Також на мою особисту думку не може бути універсального "на всі випадки життя", або 3 в одному, 4 в одному... Як правило в них щось одне працює добре, інше — навпаки погано.... Кожен вибирає собі апарат під СВОЇ, КОНКРЕТНІ задачі.
Особисто я не проти того щоб вітчизняні виробники випускали апарати, конкурентні іншим. Скажу відверто, колись навіть приглядався до Атома 250 (півавтомата) навіть в одній з тем прямо запитав — чи планується розробити в них імпульсний режим зварювання. І що ви думаєте? Навіть не отримав відповіді, лише десь за пів року, ще хтось запитав і відповіли коротко — " ні".
Тепер стосовно Фроніусів. На мою думку є ще й цікавіші брендові апарати, просто вони менш відомі в Україні Дійсно, бренди варять на багато краще, але я їх не обожнюю. Хоч вони й рідше ломаються, але все ж ломаються також. І після ремонту, люба додаткова плюшка, яку треба перепрошити коштує не зовсім гуманних на мій погляд грошей. От кожному і варто зупинити свій вибір, чи варто купувати бренд, чи купувати щось більш дешеве, китайське, але з розширеним функціоналом. Варити кузовщину багато розуму не треба, а зварювати щось більш відповідальне, з гарантією, тут вже ..про М буде замало.
Я готовий привселюдно вибачитись, якщо ви знайдете тут мій допис, де я обсираю апарати вітчизняного виробника. Я можу скептично поставитись до можливостей деяких апаратів, але обпаскуджувати щось не хочу.
Тепер стосовно клоуна, який переходить на особистості. В нас вже колись був конфлікт, з його хамською поведінкою. І як на те зреагувала адміністрація, модератори? Почистили і зам'яли? А тепер скажіть відверто яке саме у вас буде відношення до тієї ж самої адміністрації в подібних ситуаціях. Знаєте приказку — " Скажи хто твій друг і я скажу хто ти сам"
Ще раз скажу, особисто для мене це — лице форума.
Також не приймайте це близько до серця. Я нормально відношусь до критики, коли вона аргументована і без хамства.