Будь ласка, не пишіть дурню в моїй темі. Я означив вище, що говорю про профільну трубу. І на профільній трубі все так.
Стосовно «косити бабло». Я не заробляю зварюванням і не планую. Але в своїй сфері я профі і клієнти платять достатньо, щоб я міг собі дозволити купувати не самий дешевий інструмент.
І тему я створив для того, щоб мені допомогли визначитись, чи варто купувати дорогий апарат ті, хто з ними мав справу. На жаль, колег, готових конструктивно допомогти не знайшлось, зато бажаючих нахамити завжди вистачає.
Скажу відверто, що вже жалкую, що створив цю тему. Якби мене хтось запитав, чи варто купити Fluke CIQ-100 за $1600, чи достатньо Kolsol AT239 за $80 для тестування комп‘ютерних мереж на міді, я не став би стьобатись і крутити пальцем у скроні. Це абсолютно логічне запитання людини, якій треба інспектувати мережу, яка прочитала доки на ці прилади і побачила, що вони функційно подібні і розраховані працювати в одному сегменті - польові роботи на мережах. Чомусь в сфері електроінструментів більшість вважає, що якщо щось можна зробити Дніпро-М, то всі хто купує щось дорожче ідіоти.