Миколайович, я тобі на ногу наступив? чи може в кампот насрав?
чи на "слабо" тебе ловлю?
Я відкрив тему яка мене цікавить на загальному тематичному форумі, не в твоєму персональному блозі, ну не хочеш ти допомогти, чи не можеш, ніхто ж тебе не силує тут вилазити "з тєльніка", Працюєш, маєш клієнтів- молодець!
Значить тебе цінять, але тебе несе "давити авторитетом" за для чого? Я задав просте питання, не тільки я маю схожі питання, то ж хтось тупо через пошукову систему знайде цю тему, і що? одне питання, і 10 сторінок "вимірювання геніталій", нафіга?
очкуєш, що хтось в тебе хліб відбере? ну так ми вже "встановили" ти супермайстер зі стендом, я вискочка, з синдромом, як там Кварц писав:"синдром Хрена мон Хренна", чи щось таке. Я ні в електроніці не розуміюся ні в сварці, ні в логіці, я тобі наче б то не конкурент, чого ти кіпішуєш? чи всетаки сумніви гризуть ?
Я задав питання, і заходжу час від часу глянути, чи хто може толкове підкаже, а ти чого тут торчиш? якщо ти модератор теми, то закрий її, я ж писав, далі по суті не буде, тільки надування бульб, як в шкреків в шлюбний період. Та якщо ти не модер, ну не слідкуй, тобі ж повинно бути гидко читати оту "єресь" що я пишу, то чому ж ти сюди з такою постійністю заходиш, і постійно намагаєшся виставляти, як павлін хвоста, свій авторитет?
От не пойму!
Ну вибачте, не для гризні я тему заводив. нема чого сказати по питанню, так не говоріть, проблема в чому?