-
Микола, ви точно зрозуміли, саме" Логіка роботи апарату дивна", що до "чи варта вичинки шкурка в цьому разі?" вочевидь варта, плата керування, в тих апаратах, в яких вона використовується як задумано без "модернізації" цілком виконує свою функцію.
Силова виконує свою функцію на 100% очикування. перевірино в ММА режимі.
То ж задача банальна повернути плату до вигляду, в якому вона розроблена, тобто, перепаяти потенціометер "швидкість" туди, куди він підпаяний в "Едоні" і йому подібних, і "знайти і перервати" перемичку, якою "модернізатори" взяли з відкичь сигнал для керування шимом подачі.
ВСЕ! і стендів не потрібно, і баластів.Показометри- то вже інша справа, як на мене. я і без них обійдуся, чи підстрою ...колись Головне- розділити керування, як і було задумано!
Я розумію задум автора "модернізації" - товстий метал крутнув вліво, тонкий- вправо, простіше в рази, але на практиці так не працює, різні умови, то дріт інший, то треба навалить то треба делікатно, щоб не покрутило...
Не питання в "змалювати схему", але ж її з чимось порівняти треба, або самому як пазл з елементів на платі зібрати.....от то вже гемор.
Схема що "Вован" тикає на сусідню тему дійсно є, але тільки 3846 обв'язка, а з 494ю .....є інші апарати, але там 494+3525..... в принципі ті ж яйця тільки в профіль, якщо проєктувати з "0", та для пошуку перемички не зовсім.
-
Ваши права