art1977 (08.05.2020)
Так, вже списався тут, у вівторок перевірять по номеру і вирішим, думаю.
art1977 фото аппарата сделаете (особенно интересна внутрянка) ? когда разберетесь с техподдержкой
Досвід невеликий, та й не міг подумати, що інвертор з коробки може бути з браком. Дуже не хотілось в це вірити.
Может быть с браком вообще все, что угодно. Другой вопрос - как производитель и продавец к этому относятся ...
Продавцям зараз фіолетово. Зателефонував в своєму місті до ділера з надією заїхати та купити. Ща-з... В наявності нічого немає. "продавець" бере гроші на картку, телефонує на завод чи склад і звідти десь прислали Коши я ще не спробував аппарат і не виясив брак, був сумнів щодо прааильного вибору. Спитав у продавця, що може поверну апарат. На що відразу почув - це може бути проблематично, подумайте до вівторка...
Товариш живе в Англії. Купив фотооб"єктив. Поюзав його! і відніс в магаз. Сдав без проблем - не підійшов. Знайома в Канаді купила туфлі, натерла ногу - повернула, навіть продавець в коробку не подивився. Оце - торгіаля. А у нас - надягання на рога... Спробуй забрати гроші...
Добре, коли хоч сервіс ремонтний нормальний є.
А у нас - надягання на рога... - вот так и живём к сожалению
art1977 (09.05.2020)
Специальное предложение для участников форума - скидка на оборудование Джасик! Для того, чтобы получить скидку звони по номеру: (097) 591-29-90 и скажи кодовое слово: "сварочный форум". |
А вот не факт. Купил недавно мультиметр, он оказался неисправным. Через три дня я его вернул в магазин, а они мне без проблем вернули деньги. Есть порядочные продавцы и производители ...
Звісно, є! Але торговля через інет, бідність продавців, коли в наявності нічого немає, їм на руку. Ніхто не купляє гітару всліпу. А зварювальник - запросто. В Харкові навряд чи є магазин, який дасть спробувати поварити різними апаратами.. хоча пробеми в цьому нема.
Купляв на баріку стабілізатор. Теж виявився з браком. У продавця був в наявеості - замінив без питань. От тобі і базар.
За кордоном простіше - купив апарат, спробувпв - не підійшов. Відніс назад. А у нас? ;(