+ Ответить в теме
Показано с 1 по 10 из 84

Тема: Импульс или двойной пульс?

Комбинированный просмотр

Зарегистрированный
    Поблагодарили 117 раз(а) в 96 сообщениях
    Ну нарешті....прийняли до розгляду )))) Правда трохи з запізненням, але краще пізно ніж ніколи...
    Алюміній можна варити і лінійним способом...правда лише в нижньому положенні, що не завжди задовільняє поставленими задачами. Але для такого зварювання потрібні дуже точні налаштування, унікальні для кожного типу апарата. Забезпечувати апарати синергетичними програмами, які полегшать процес зварювання в такому випадку не рентабельно на мою думку.
    З власного досвіду вважаю, що найкраще алюміній вариться в одинарному імпульсі, а режим подвійного імпульсу потрібен лише для "гурманів", які знають що підлаштовують і наслідки змін до вже готових синергетичних програм. При цьому всьому, мені, як зварювальнику бажано крім синергетики, ще й можливість корекції деяких параметрів. Поясню деякі речі "на пальцях" Дуже рідко особисто мені випадало варити алюміній як на відеороликах Ю-Туба. Як правило виникає необхідність варити вертикальні та потолочні шви частково окисленого алюмінію, без можливості зварювання в стик.... Як правило, таких робіт буває до 90% від загальних.
    Я слабо розбираюсь в електроніці, але режим подвійного імпульсу здається не зовсім критично вплине на ціну апарату в додачу до імпульсного, тому багато виробників випускають апарати з обома режимами, де дабл-пульс йде як додаткова плюшка розширених можливостей зварювальника.
    Взагалі, дана тема мабуть не зовсім доречна для обговорювання на цьому форумі. Це — моя особиста думка, яка не являється істиною в останній інстанції.

2. Пользователь сказал cпасибо:

grozdov (05.01.2020)

+ Ответить в теме

Ваши права