+ Ответить в теме
Показано с 1 по 7 из 7

Тема: запчасти к tig горелки SR 26

Зарегистрированный
    Поблагодарили 3 раз(а) в 1 сообщении

запчасти к tig горелки SR 26

Помогите пожал. Нужна новая головка к тиг горелке SR 26, заказал в магазине SRT 26 от ABICOR, правильный ли выбор я сделал? продавец сам не знает подойдет ли онаНажмите на изображение для увеличения
Название: 494660478_w640_h640_golovka-srt-26.jpg
Просмотров: 577
Размер:	5.6 Кб
ID:	9732
    а вот моя дефектнаяНажмите на изображение для увеличения
Название: зображення_viber_2019-10-08_19-58-39.jpg
Просмотров: 597
Размер:	67.4 Кб
ID:	9733
    Последний раз редактировалось seruy1111; 08.10.2019 в 20:06.

Зарегистрированный
    Поблагодарили 117 раз(а) в 96 сообщениях
    Ви свою перегріли. На першій фотографії справжня 26-а головка. На вашому місці, я б правда замовив головку 26 флекс (точно така ж як і SRT-26, тільки ще гнеться) Вона більш практична для різних видів робіт.

3. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Зарегистрированный
    Спасибо в за совет... Я в тиг сварке новичок горела мне досталась б.у со спаленой резьбой. Мне нужна srt26f от abicor я вас правильно понял?

Зарегистрированный
    У меня есть еще китай wp 17f но она не подходит по штуцеру и штекеру нужно было все переставлять...на этот аппарат telwin 222

Зарегистрированный
    Поблагодарили 117 раз(а) в 96 сообщениях
    Цитата Сообщение от seruy1111 Посмотреть сообщение
    Спасибо в за совет... Я в тиг сварке новичок горела мне досталась б.у со спаленой резьбой. Мне нужна srt26f от abicor я вас правильно понял?
    Вирішувати — вам, тільки один ньюанс... — різниця китайської рухомої голови і бінцелевської мабуть буде в декілька раз. У Бінцеля такі речі, як fleks та little досить дорогі, вже не кажучи за ціну бренду. Але і бренд вас не дуже спасе, бо і його можна перегріти та спалити. Все залежить від роботи і струмів, на яких ви плануєте працювати . Особисто я взяв собі за звичку працювати 26-ю на стумах до 100А На вищих струмах працюю лише з водяним охолодженням. Маю в наявності два рукава 26 флекс та 26 флекс лонг (подовжений) та 2 рукава на водяне охолодження — бінцелевський 18SC (супер кул), та китайський. В залежності від потреб підключаю до водянки потрібний. На 18 SC стоїть вольфрам 4мм, а на китайському 18-у рукаві — 3,2 мм. Взагалі, один рукавів на водянку постійно підключений до блока охолодження і при потребі просто підключаю силовий байонет, кнопку та газ до одного з апаратів .
    Різьби від рукава з водяним охолодженням відрізняються від газових рукавів. Взагалі, поширені 2вида різьб до водянок і два вида до газових рукавів, але не завжди навіть продавці можуть внятно дати відповідь, яка саме різьба на їх рукавах. ( головках)

7. Пользователь сказал cпасибо:

Evgen N (20.11.2019)

Зарегистрированный
    Водяне охолодження в майбутньому буде однозначно, поки буду вчитися тим що маю, практики дуже мало....замовив китай sr-26f 260гр на початки піде. Ще раз дуже вдячний вам за пораду.

Зарегистрированный
    Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях
    Якщо шланг пакет Бінзель то китайська 26 голова не підійде.

+ Ответить в теме

Ваши права