Значить скрутив я проводку як треба через болт і шайби бо там алюміній і мідь, води наче не було тому провід не прогорів. І провів тести. Спалив 3 електроди. Поки що незрозуміло що з регуляцією току тепер нормально варить на почату від 30 до 70, а далі якось не ясно, чи то резистор регулювальний зворотній вийшов чи то регуляція не працює без амперметра точно не скажу, але дуга розпалюється практично у всьому діапазоні чого не було раніше тільки в кінці біля 265 практично не розпалюється. Резистор я ставив В як і було поки незнаю точно в чому справа, але варить апарат, бо 3 електроди спалив. Поставив резистори паралельні до резистора 600 ом два по 1 ком бо краще нічого не було під рукою. В сумі на тому місці стало 255ом. По відчуттях апарат став варити жорсткіше багато бризг, можливо через додаткові витки на трансформаторі, але його міняти поки не буду, а зроблю дросель. З ''гарних'' новин почав гудіти вентилятор... Так що знову ж таки економії як такої на цьому апараті не виходить і якби брати зараз то напевно вже краще дніпро м ніж цей зовсім Китай. Я так думаю тепер.