Показано с 1 по 10 из 1128

Тема: Дремучий случай или "Модернізація" дешевого китайського апарату

Древовидный режим

Блокированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
    Цитата Сообщение от Николаевич Посмотреть сообщение
    наскільки я зрозумів ця мікрохема 3140 пов'язана з центральним регулятором току, а от його я як раз і не під'єднував під час останніх вимірів.

Я тебе писал - делаешь через жопу - паяльник берётся в руки в последнюю очередь, когда проработана схема, изучен принцип работы, сделаны замеры - это к тому (а от його я як раз і не під'єднував під час останніх вимірів.) - следующие замеры делай не включая аппарат в сеть и результаты замеров на форум.
    З того що вами було написано мені допомогло теж не багато. Я вже випаював ці конденсатори і була підозра що запаялося щось не так. Я нікого не змушую тут брати участь. Хочете пишіть не хочете питань особливих у мене до вас немає. Для мене тут все нове. Скільки підніму стільки і підніму. ніякого кінця світу для мене з цим усім немає.

Можливо куплю сбогодні офилограф і буду пробувати з'ясовувати як працює шим контролер і чому немає ніякого виходу току. наскільки я зрозумів генерація на транзистори відсутня. Ті транзистори що я випаяв були в тому ж стані в якому я їх запаяв. так що думаю транзистори зараз там не вигорають. Запаяв назад старі конденсатори не втоплюючи їх у плату, так що проблем особливих я з цим теж не бачу.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 16.10.2019 в 10:33.

Ваши права