Показано с 1 по 10 из 1128

Тема: Дремучий случай или "Модернізація" дешевого китайського апарату

Древовидный режим

Блокированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
    Цитата Сообщение от Qwazar Посмотреть сообщение
    "Єдине що мені приходить зараз в голову це те що можливо усе відбувається так через неправильну роботу антизалипайки електрода і там головне помоєму оптопара яку я вже один раз закоротив можливо треба було її повністю знімати " .
    Да , бля , да , да , да ... Имено антизалипуха и ее неправильная работа и угробила аппарат .
    Сука.....виноваты все , кто угодно , как угодно , но только не долбоеб который полез рабочий сварочник .
    Намодернизовал ?
    Я незнаю які проблеми вирішуєте тут ви, але я все ж таки думаю що я займаюся якимось ділом. Щось може виходити, а щось може і ні.

КУпити дорогий і гарно зроблений апарат і убити його тільки тому що руки чешуться це одне, а купити собі дешеву китайську іграшку і пробувати з неї зібрати нормальний апарат це дещо інше. Так чи ішнакше усім кому все і всюди не так тільки вони "в тренді" ловити тут нічого. Я впевнений у тому що вас чекають власні пригоди по життю.

Поки що я спробую вижати з цього апарату усе що можна, заміню на ньому оптопару, переставлю щось з цілих транзисторів, а там видно буде чи це вже повний кінець чи ще ні.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 09.10.2019 в 14:06.

Ваши права