+ Ответить в теме
Страница 25 из 113 ПерваяПервая ... 15 23 24 25 26 27 35 75 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 241 по 250 из 1128

Тема: Дремучий случай или "Модернізація" дешевого китайського апарату

Блокированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
    Лак конкретна фігня для цих трансформаторів, зараз розбираю усе, лак на трасформаторі усе ще не висох хоча я його підсушував феном і на ножі він уже практично висок, попроходив він усюди де тільки можна, серцевину наприклад довелося відмивати вайтспірітом. вся обмотка під малярним скотчем теж в лаку. розматав усе і промив вайтспірітом, буду робити усе по новому. Мідь ця виглядає непогано для мене, аби тільки по довжині усе стало.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 06.10.2019 в 11:11.

Зарегистрированный
    Поблагодарили 815 раз(а) в 635 сообщениях
    Вот свеже отремонтиный Rilon Профи TIG 200 P AC-DC и его дросселя - специально сфоткал для вас.
    Нажмите на изображение для увеличения
Название: Дросселя.jpg
Просмотров: 174
Размер:	148.7 Кб
ID:	9713
    Правда эти дросселя без малярного скотча и чего то мебельного лака не видать.

3. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Блокированный

Все перемотано, ноги вийшли трохи короткі, але думаю піде. Намотав трохи більше малярного скотчу на обмотку напевно навіть фарбувати на цей раз не буду.

Блокированный
    Цитата Сообщение от Николаевич Посмотреть сообщение
    Вот свеже отремонтиный Rilon Профи TIG 200 P AC-DC и его дросселя - специально сфоткал для вас.
    Вложение 9713
    Правда эти дросселя без малярного скотча и чего то мебельного лака не видать.
    Моя тема не стосується будь-яких ремонтів, я вже про це писав. Дроселя я вже обдумав і як закінчу з трансформатором можливо покажу як конкретно я буду вирішувати це питання.

Зарегистрированный Аватар для Qwazar
    Поблагодарили 1,557 раз(а) в 826 сообщениях
    Для экономии можно обмотку дросселя намотать прямо вокруг трансформатора . Не понадобится еще один сердечник и пульсации будут лучше сглаживатся
    Патон ВДИ - 200Р (Цифровой) ,
    Атом I-180 MIG/MAG New ,
    MCU MIG-200 PULSE PRO

Блокированный
    І ще в апараті була помічена проблема "тичка в мережу" при вмиканні. У мене тут просто не майстерня і ніяких додаткових компонентів в наявності під рукою немає. Я так подивився по фото що щось там стоїть паралельно до реле, правда ще не знаю що саме там стоїть чи резистор чи термістор думаю в майбутньому треба буде поставити туди щось ще послідовно аналогічного номіналу. Але це все звісно тільки після того як проблеми з трансформатором вирішаться. Можливо проблема і не така велика, але на майбутнє буде над чим подумати.

Зарегистрированный
    Я тебе сфоткал дросселя - мотай блин свой дроссель на железнодорожном колесе - если такэ уперте и безтолковэ - я других слов не нахожу.
    Он специально для тебя совет - от Qwazar - могу посоветовать ещё - та шо тебэ упертому советовать................

Зарегистрированный
    Поблагодарили 675 раз(а) в 425 сообщениях
    Цитата Сообщение от hizerqqq Посмотреть сообщение
    як закінчу з трансформатором можливо покажу як конкретно я буду вирішувати це питання.
    Пожалуйста, не надо!!!

10. Спеціальна пропозиція для учасників та відвідувачив форуму - знижка на напівавтомати PATON! Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму: (097) 591-29-90 чи (099) 406-30-49 Обирай Патон!

Зарегистрированный Аватар для Qwazar
    Поблагодарили 1,557 раз(а) в 826 сообщениях
    правда ще не знаю що саме там стоїть чи резистор чи термістор думаю в майбутньому треба буде поставити туди щось ще послідовно аналогічного номіналу.
    паралельно реле надо впаять перемычку медной жилой в пару мм2 . чем меньше деталей тем меньше шансов чему-то ломаться
    Патон ВДИ - 200Р (Цифровой) ,
    Атом I-180 MIG/MAG New ,
    MCU MIG-200 PULSE PRO

Зарегистрированный
    Цитата Сообщение от Qwazar Посмотреть сообщение
    паралельно реле надо впаять перемычку медной жилой в пару мм2 . чем меньше деталей тем меньше шансов чему-то ломаться
    Предлагаю найпростейший способ - нужно поменять сетевую вилку на 130 амперную - кабель 20 квадрат подключить к вилке и завести в корпус аппарата и подключить к выходным клеммам аппарата - падающая ВАХ такого аппарата получится за счёт "плохой " сети Работать в резиновых ботах, каске, маске и на всякий случай противогаз натянуть - ТБ однако надо соблюдать Какую бредятину я несу под стать зачинщику модернизатору

+ Ответить в теме
Страница 25 из 113 ПерваяПервая ... 15 23 24 25 26 27 35 75 ... ПоследняяПоследняя

Ваши права