-
Ходив сьогодні по справах і випадково знайшов на вулиці новомодний тороноїдальний трансформатор діаметром 3-4 см, я спочатку подумав дросель, думаю прекрасно... підняв дивлюся знизу інша намотка думаю значить трансформатор і серцевина як завжди звичайна залізяка, хоча і новомодний увесь, лак свіжий на ньому і красивий і напевно що з якогось імпульсного бп або чогось схожого. Викинув усе як було і пішов далі.
Основна характеристика серцевиин трансформаторів це електромагнітна індукція, не залежно від частоти лише залізо здатне передавати виникаюче магнітне поле на вторинну обмотку з високою ефективністю і ккд. Я не знаю що може бути написано ще зрозуміліше ніж це. якщо у когось мідь чи алюміній ефективна серцевина для електромагніту це не мої проблеми. Для мене це тупість валянка який все життя простояв десь за дверима в покинутій хаті... Трансформатори роблять з пластин для того щоб залізо не перемагнічувалося в цілому і було окремими розділеними блоками які вступають у компенсуючу магнітну взаємодію між собою.
Последний раз редактировалось hizerqqq; 01.10.2019 в 21:34.
-
Ваши права