Цитата Сообщение от Николаевич Посмотреть сообщение
Модернізувати треба в залежності від симптомів, буває так що апарат налаштований на 160-180 ампер, а навантаження не тягне. С каких соображений сделан вывод о том, что аппарат настроен на 160-180 Ампер и не тянет нагрузку? На сколько он настроен можно выяснить только с помощью измерительных приборов. И если позволяет элементная база можно простым вращением подстроечного резистора увеличить ток.
В моєму апараті як і в більшості інших теж можна підстроїти ток на центральному регуляторі, але після ~100 ампер і вище апарат перестає стабільно варити, через це я буду проводити заміну силового трансформатора як тільки доберусь до апарату. впринципі усі симптоми і проблеми уже зрозумілі залишилося тільки діяти, а там видно буде чи варто щось підкручувати ще чи ні. Я не хочу просто так вкладати гроші прямо зараз. це довготривалий проект, але те що для мене критично важливо для роботи я зроблю вже зараз.

Проводити якісь мегадискусії тут я не бачу сенсу. Роблю, дивлюся, ділюся враженнями... Тепер по іншому взагалі не можна. вийде значить прекрасно, не вийде значить нехай інші стараються. Десь 4 чи 5 днів назад я узагалі не знав з чого починати. Порад якихось тут я не чекав і не чекаю впринципі. Слава богу інвертор не мікропроцесор можна і так щось потроху придумувати до нього.