Показано с 1 по 10 из 1128

Тема: Дремучий случай или "Модернізація" дешевого китайського апарату

Древовидный режим

Блокированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
    Цитата Сообщение от Николаевич Посмотреть сообщение
    Здается мне, что нужно это всё доделать и написать книженцию " Как модернизировать недорогой китайский аппарат до уровня Патона или Атома ( это как пример)" понятное дело с соответствующим функционалом естественно Непартесь что на эмальпроводе облезла эмаль - соберёте жгут из нескольких проводов потом скрутите и заизолируете всё это лакотканью например и будет работать. А на том железе намотать шинкой дроссель выходной, только не замыкать сердечник.
    дроселі матаються на фериті у нього протилежна функція ніж у серцевин трансформаторів, у трансформатора первинна обмотка збуджує серцевину і передає їй заряд чим ефективніше переходить ток в серцевину тим ефективніший трансформатор, серцевини дроселів не магнітні вони нічого нікуди не передають, а просто гасять максимально ефективно усе що на них надходить. Це ще на уроках фізики розповідали.

Все таки хочу спробувати доматати, а не вішати туди ще щось. Можливо на потужність цього апарату вистачить домотаного трансформатора. там всеодно питання десь у 30% додаткової потужності. ЯКщо результатів не буде таких як треба тоді буду пробувати щось ще. Зроблю дві паралельні вторинні обмотки меншого діаметру і не буду ломати собі мозок тим чому там усе так, а не інакше. у мене зараз самі легкі електроди моноліт рц, проблема потенційна з тим щоб цим апаратом варити чимось іншим без допрацювань. Ну ці апарати це так щоб було... ще мережа трохи слаба і ви попали... будете клювати метал довго щоб отримати дугу і потім вона ще може і зникати... Чому "цікаво" його допрацьовувати. хочеться шов нормальний і на інших електродах, а тут і так сили у нього на виході.
    Думаю доведеться плату сверлити щоб повністю паралельно все прокласти і більше туди не лазити. питання лише в тому чи буде достатній результат.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 24.09.2019 в 21:43.

Ваши права