+ Ответить в теме
Показано с 1 по 2 из 2

Тема: ТакиДа - Интернет магазин электроинструмента

Зарегистрированный
    Поблагодарили 3 раз(а) в 2 сообщениях

ТакиДа - Интернет магазин электроинструмента

Оставляйте отзывы про покупку в нашем интернет магазине, кидайте ссылки на те товары, на которые хотите получить скидку, здесь можем обсуждать цены и консультировать про отличия и разницу между тем или иным инструментом и оборудованием.
    https://takida.com.ua/
    Последний раз редактировалось ТакиДа; 05.06.2018 в 09:11.

2. 2 пользователя(ей) сказали cпасибо:

Анатолий (05.06.2018), Микола Теслович (12.06.2018)

Зарегистрированный
    Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях
    Всім привіт

Отже, як і обіцяв - відпишусь про те, як я придбав зварювальний апарат в цьому магазині. Тільки дійшли руки до форума.

Оформив замовлення на зварювальний інвертор Патон ВДИ-250Е 27.05.2018
    Перед цим я в темі вибору напівпрофесійного зварювального апарату радився з форумчанами, і саме там, представник магазину "ТакиДа" зробив дуже гарну пропозицію, а саме:
    - знижу "для участника форума Weld";
    - безкоштовну доставку по адресі.

Після швидкої процедури оформлення ввечері, я отримав інформацію, що доставка в Коцюбинське (там де я живу) буде на наступний день (час доставки я навіть зміг обрати сам).

На наступний день, отримав свій інвертор, гарантію, розраховувався "налом".

Інвертор був добре упакований, був повний комплект, в наявності вся макулатура, сам інвертор без жодної подряпинки і пахло "новим" ))
    На жаль, фотографій я не робив. Але можу завірити що після мого старенького Кентавра 200 (який я брав в 13му чи 14му році) - це просто звір, навіть як із перепадами (невеликими напруги),
    звичайно відчувається, але не так сильно як на кентаврі)))

Взагалі я дуже вдячний за пропозицію, і за те що справді хороший інвертор, а не якась підробка.

4. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

+ Ответить в теме

Ваши права