Показано с 1 по 10 из 42

Тема: Элсва ВД 160и отзывы

Древовидный режим

Зарегистрированный
    Поблагодарили 3 раз(а) в 3 сообщениях
    Цитата Сообщение от Vales Посмотреть сообщение
    Поздравляю с покупкой!!! Я взял тоже Элсву 180 и не жалею аппарат действительно классный, для дома супер. У меня были опасения что не будет варить при пониженом напряжении. При 180 вольт электродом 2-3. варит аж бегом)).
    Да, апарат дійсно зварює добре. До цього в мене був "Енергомаш-180" (транс), варив він вдома добре, а де низький вольтаж ледь-ледь, та ще й пробки вибивало. Шов від ельсви виходить неприривний, добре прогрітий метал, особливо добре зварювати емкості під воду, масло, майже як півавтоматом. Знайшов в гаражі стару пачку СССРовської 4-ки, обмазка волога, раді інтересу попробував-варить, після прогріву електрода. Взагалі- то я завжди користуюсь трійкою. На задній панелі вмонтований перемикач на "ніжну сварку", пробував в такому режимі варити, потрібно зачищати місця зварювання, краще варить. І саме головне-вага, мій транс тяжкий, замучуюсь його тягати. Кабеля:2+3 вистачає з головою, електрододержак хороший, кабель з вилкою трохи короткий. В роботі апарата майже не чути. В "начинні " я сильно , точніше зовсім не розбираюсь, все як на фото по "елсві 160", можливо тільки інші цифри на "начинні", на кулері-маде ін чай. Загалом , апаратом задоволений, транс відпочиває

2. Пользователь сказал cпасибо:

grozdov (16.10.2016)

Ваши права