Знижки для Форумчан на зварювальні апарати!
Генератори, садова техніка, стабілізатори, електроінструмент із знижкою!
Пишіть "в личку" або дзвоніть у магазин: (097) 591-29-90; (099) 406-30-49
На "свармастере" ролики всякие есть.
[QUOTE=Andruha;26940]На "свармастере" ролики всякие есть.[/QUOT
Может на Джасике?
Обзор усовершенствований в сварочном инверторном полуавтомате Атом I-180 MIG/MAG (3в1), Запорожье. Апгрейд коснулся лицевой панели и работы в режиме ТИГ.
Ну і я відпишусь про враження від апарату - http://svarka.zp.ua/svarochnij-inver...mag--3v1-.html
Взяв в магазині за посиланням вище. Отримав 25.05 - розпакував і перевірив на слідуючий день.
Ніби і непоганий апарат - погрався з налаштуваннями МІГ, щоб зрозуміти як з ним працювати і залишив до сьогоднішнього
вечора.
А сьогодні вирішив, поки приїде клієнт, зварити табуреточку з тонкостінного профілю, виставив на мінімум - і апарата
вистачило на декілька коротких прихваток - почало ліпити дріт, щось пищить в нутрощах, індикатор перегріву горить
постійно і вентилятор не вимикається(хоча повітря видуває холодне). Після вимкнення хвилин 10 не реагує на
кнопку ввімкнення, а коли вмикається - все теж саме тільки на кнопку на рукаві вашпе не реагує.
Вирішив відправити назад в магаз.
Може хтось стикався з такими пригодами?
Що саме не зрозуміло? Коли отримав, коли розпакував, де купив, чи при якій роботі апарат накрився?
Я зварювальниками не торгую - в мене трішки інша робота.
А запитаня було в тому - чи накривався в когось саме такий апарат через пів-години загальної роботи?
І чи були саме такі симптоми?