Показано с 1 по 10 из 3035

Тема: Бытовой сварочный инвертор: на чем остановить выбор?

Древовидный режим

Блокированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
    Цитата Сообщение от kovigor Посмотреть сообщение
    Есть более практические критерии. Главное - не брать дешевое, а тем более - самое дешевое. Из оставшихся - выбирать, читая отзывы на форумах и консультируясь (если это возможно) со знающими людьми. А знание электроники здесь, ИМХО, глубоко второстепенно ...
    Тут іще є такий критерій як якість мережі в тому місці в якому ви будете варити, немає сенсу купувати мега наворочений апарат, який налаштований на 250 ампер реальної віддачі і розрахований на якісь промислові навантаження електродом в 5 мм,
    для того щоб варити десь за містом на поганій мережі, у цьому випадку просто спалите проводку і все навіть якщо будете мати мегапрогресивний апарат,
    в таких випадках треба вибирати щось до 160 ампер, або якщо щось крутіше то не викручувати регулятор току на максимум. Інвертор сам струм не генерує, він лише перетворює те що є в мережі у ток придатний для зварювання.

Цитата Сообщение от Микитович Посмотреть сообщение

То же касается и конденсаторов и прочих модернизаций, потому как принцип действия при таком знании не может быть проанализирован.
    У мене немає зайвих грошей на апарат яким я буду варити раз в рік щось, зате є простір для подібних експерементів, навіть у разі фіаско тиждень плакати я з цього приводу не буду, апарат у мене вже є,
    я його ще не розбирав за те придбав пару додаткових конденсаторів до нього і завтра я їх туди "навісним монтажем" поставлю хоча у мене є ідея сверлити плату і затягувати на хомути якщо там є на платі вільне місце.
    Інших експерементів з ним я поки що не планую тому що у мене немає такої необхідності перенавантажувати власну мережу варкою. А так там схема 4 транзистора і 4 діода міняти там щось на більш потужне або монтувати до цього ще додатковий блок діодів вийде в ціну більш дорого апарату.
    У мене такої задачі витратити стільки грошей на це ніколи не було. нехай він краще поламається і все. тут і так думається про те що без віддуву електродних газів з ним краще взагалі не працювати, а то все інше замість того щоб варити можна пластеліном просто заліпити і все.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 21.09.2019 в 13:23.

Метки этой темы

Ваши права