Цитата Сообщение от Angek Посмотреть сообщение
Это самый маленький сварочный аппарат Патона, его почти нигде нету, кроме Епицентра, но под торговой маркой Компас, я так понимаю, что Патон делал под торговой маркой Компас для Епицентра сварочные аппараты, маленький такой, типа мини и полуавтомат, но что-то не сложилось и продаю теперь и под своим брендом, на официальном сайте Патона цены на него нету еще с апреля месяца, когда он выпустился...
Почему так случилось знают многие диллеры Патона... я бы не советовал покупать... для начала пойдите в Епицентр, посмотрите, подержите, поспрашивайте менеджеров, а там... выбор за Вами
1) Подивився в Епіцентрі Компасс, потримав, подивився зразок із прозорою кришкою (без дроселя-без такої Платоновської спіралі-контакта, радіатори тримаються на платі) - офіційна різниця є:
- Компас - мак.170А електрод 2-4,
- міні - мак.150 електрод 2-3,6.
160Е за 2800 теж не вдохновляє на купівлю.
Думаю, цім апаратам комплектації "мінімальний мінімум" конкурентна ціна має бути на рівні ДніпроМ205.
Патон, мрія прощай.

2) "Карпати" 210 - мені в приватному повілдомленні написали, що виготовляє дочірне підприєсмтсво Атома, але зараз 3400 за Карпати-210 і 3600 за Атом-160 якось у ціні рівнозначно із однозначним висновком на користь Атома.

3) Чомусь значно подорожчав до 3400-3600 ИИСТ-140, 160 - раніше думав його брати за 2500 - не встиг.

4) Елсва-160 - зараз мій орієнтир, або почекати на Самурай.

5) Що з Шмелем-180 спрощеним до 3000 грн. - як він ?

6) Атом-160 - невже це елементна база для Карпат-210 ?
Чому нема Атом-140 міні із дроселем по 2500 (не потрібно було вигадувати Карпат) - вибрав би його.