Показано с 1 по 10 из 40

Тема: Днипро-М mini MMA 250С DPB

Древовидный режим

Блокированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
    Цитата Сообщение от AC/DC Посмотреть сообщение
    Господа, а почему меня, как потребителя должно все это волновать? У меня сломался перфоратор, я его отнес в сервис и там его за 20 минут мне вернули в рабочем состоянии. И даже не спрашивали, что я ним делал и как он перестал работать. Что еще надо? Ну, а на счет гауноу, то все зависит от цены. За ту цену, если три года мне будут менять гауноу на гауноу, то я не пожалею о потраченых деньгах за данный товар. Или Вы хотите сказать, что с инверторами у Днипро-М дела обстоят как-то иначе?
    Хто його знає що у вас там з перфоратором було. ПЕрфоратор в рази простіший для сервісу через те що там немає складної електроніки для перетворення току. Може щітки на двигуні вам там замінили і все, це впринципі стандартне сервісне обслуговування для них яке можна провести і без сервісу принаймі я так робив. А зварювальний апарат за звичай не показує видимих ознак поломки і причини можуть бути самі різні. Навіть у кваліфікованого спеціаліста можуть піти години на те щоб виявити проблему, притому окрім очевидних якихось проблем типу вибитих транзисторів, ще можуть бути якісь додаткові фактори які як раз і привели до того що вибило ці транзистори наприклад притому шукати їх зазвичай складніше ніж виявити пробій в транзисторах, не кваліфікований спеціаліст може лише замінити транзистори, а апапрат все одно варити не буде або проробить дуже мало під силовим навантаженням. По якості апаратів дніпро м сказати нічого не можу, ніби варять у людей, а як воно насправді там все я не знаю бо у мене такого немає.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 03.11.2019 в 12:00.

Метки этой темы

Ваши права