+ Ответить в теме
Показано с 1 по 10 из 507

Тема: SSVA-MINI «САМУРАЙ»

Комбинированный просмотр

Зарегистрированный
    Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
    Сьогодні після двохтижневих вагань вибору між патоном, атомом і самураєм вибрав останній.Купив в диллера(вказаного на оф. сайті).Інвентор в наявності був один( хоч, що здивувало атоми були в наявності обидві моделі і він рекомендував із-за потужності їх).Після того як інвентор почали спаковувати виявилось що(з слів диллера) в коробці крім інвентора і інструкції не було нічого. Без лишніх слів він дав мені можливість вибрати згідно комплектації з керівництва по експлуатації на свій розсуд без доплати клему мінуса(350A), електродотримач vs-500, дав розєми і 3.8 м кабелю 16 мм., запропонував самому розрізати і зробити зварювальні кабелі як мені сподобається.І ось тут і "жаба задавила"- різати шкода(думаю докупити ще один кусок?), і ніде не вказано довжини рідних кабелів і чи можна взагалі їх для даного інвентора подовжувати(диллер настирливо декілька разів повторив своєму працівникові відрізати саме 3.80 а не 4 м. чи 3.6 і не пропонував докупити ще кабелю).Хто що порадить?
    PS. Зауважу, що хлопці щось напевно розуміють, бо кабель брали на їхньому виробництві(т.з. сервісний центр), а там рух сильний, без діла не сидять і як виявилось торгують в магазині апаратурою свого виробництва (назву в інтернеті не зустрічав, одним словом планується новий бренд з виглядом, я б назвав "безрукавка") з асортиментом не гірше(може й краще) патона.Але ціни кусючі.Китайців на виробництві не бачив))
    Последний раз редактировалось bandura; 15.07.2013 в 21:33.

Зарегистрированный Аватар для Angek
    Поблагодарили 233 раз(а) в 152 сообщениях
    Цитата Сообщение от bandura Посмотреть сообщение
    Сьогодні після двохтижневих вагань вибору між патоном, атомом і самураєм вибрав останній.Купив в диллера(вказаного на оф. сайті).Інвентор в наявності був один( хоч, що здивувало атоми були в наявності обидві моделі і він рекомендував із-за потужності їх).
    Якщо не секрет, то скажіть у якого диллера Ви були і у нього були Атоми?
    І ось тут і "жаба задавила"- різати шкода(думаю докупити ще один кусок?), і ніде не вказано довжини рідних кабелів і чи можна взагалі їх для даного інвентора подовжувати(диллер настирливо декілька разів повторив своєму працівникові відрізати саме 3.80 а не 4 м. чи 3.6 і не пропонував докупити ще кабелю).Хто що порадить?
    В мене особисто кабель маси 3м. і кабель для держака 4м., кабель КГ-16, хочу собі ще один комплект зробити по 5м із кабеля КГ-25 для роботи на більших токах...

3. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Зарегистрированный
    Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
    Angek
    Диллер в Франківську, він в місті один і від атома , і від SSVA(Магазин "ВСЕ ДЛЯ СВАРКИ" на автобазарі).А скільки вже часу працюєте з своїми кабелями.Виробник в інструкції не робить ніяких застережень про зміну довжини кабеля, але інші...

Зарегистрированный Аватар для Angek
    Поблагодарили 233 раз(а) в 152 сообщениях
    Angek
    Диллер в Франківську, він в місті один і від атома , і від SSVA(Магазин "ВСЕ ДЛЯ СВАРКИ" на автобазарі).А скільки вже часу працюєте з своїми кабелями.Виробник в інструкції не робить ніяких застережень про зміну довжини кабеля, але інші...
    Поняв, вони ще мають свою торгову марку і роблять свої інвертори, Форсаж називаються...
    В мене кабеля не так довго, в мене АТОМ I250D майже 2 місяці і скільки ж кабеля... нічого поганого сказати не можу про кабеля, але от що замітив: коли варите навіть на висоті 2м. кабелів катастрофічно не хватає... хочеться в ідеалі 5м. на массу і десь 7-8м. на держак, так комфортніше. Апарат в мене завжди на підставці, на плече ніколи не чіпаю і не раджу, всяке може статить...
    Последний раз редактировалось Angek; 16.07.2013 в 00:17.

Зарегистрированный
    Поблагодарили 61 раз(а) в 35 сообщениях
    Диллер в Франківську, він в місті один і від атома , і від SSVA(Магазин "ВСЕ ДЛЯ СВАРКИ" на автобазарі)
    Я бы на Вашем месте написал на производство ССВА (раздел "Контакты" на сайте svarka.kharkov.ua). Потому что ситуация вот эта с душком, на мой взгляд:
    Після того як інвентор почали спаковувати виявилось що(з слів диллера) в коробці крім інвентора і інструкції не було нічого. Без лишніх слів він дав мені можливість вибрати згідно комплектації з керівництва по експлуатації на свій розсуд без доплати клему мінуса(350A), електродотримач vs-500, дав розєми і 3.8 м кабелю 16 мм.
    Это получается Вам хотели продать "голого" Самурая по цене укомплектованного? Как это "дав мені можливість вибрати згідно комплектації з керівництва по експлуатації"? А куда же он дел стандартные кабеля, которые просто "вставляй и вари" безо всяких мучений с разрезаниями?
    Что-то тут не так...

По длине силовых кабелей для 160-го анонсируют до 10 м возможность удлинения без заметной потери мощности. Для Самурая, наверное, так же. У меня несколько знакомых делали удлинители, чтобы постоянно не таскать с собой длинные кабеля. Папа-мама байонет и 3-5 метров кабеля. Подключается исключительно при необходимости.

+ Ответить в теме

Ваши права