Сьогодні після двохтижневих вагань вибору між патоном, атомом і самураєм вибрав останній.Купив в диллера(вказаного на оф. сайті).Інвентор в наявності був один( хоч, що здивувало атоми були в наявності обидві моделі і він рекомендував із-за потужності їх).Після того як інвентор почали спаковувати виявилось що(з слів диллера) в коробці крім інвентора і інструкції не було нічого. Без лишніх слів він дав мені можливість вибрати згідно комплектації з керівництва по експлуатації на свій розсуд без доплати клему мінуса(350A), електродотримач vs-500, дав розєми і 3.8 м кабелю 16 мм., запропонував самому розрізати і зробити зварювальні кабелі як мені сподобається.І ось тут і "жаба задавила"- різати шкода(думаю докупити ще один кусок?), і ніде не вказано довжини рідних кабелів і чи можна взагалі їх для даного інвентора подовжувати(диллер настирливо декілька разів повторив своєму працівникові відрізати саме 3.80 а не 4 м. чи 3.6 і не пропонував докупити ще кабелю).Хто що порадить?
PS. Зауважу, що хлопці щось напевно розуміють, бо кабель брали на їхньому виробництві(т.з. сервісний центр), а там рух сильний, без діла не сидять і як виявилось торгують в магазині апаратурою свого виробництва (назву в інтернеті не зустрічав, одним словом планується новий бренд з виглядом, я б назвав "безрукавка") з асортиментом не гірше(може й краще) патона.Але ціни кусючі.Китайців на виробництві не бачив))