+ Ответить в теме
Страница 6 из 8 ПерваяПервая ... 4 5 6 7 8 ПоследняяПоследняя
Показано с 51 по 60 из 75

Тема: Пожелания производителю

Зарегистрированный
    Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
    Созвонился с сервисом... Очень лояльный подход, люди приятные в общении.. Озвучили примерный ценник , меня все устраивает... если дела не разойдутся со словами я буду их ходячей рекламой

Зарегистрированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 2 сообщениях
    Дуже дякую усім в компаніїї ЕЛСВА , за покупку ВД160И 4 -го покоління. Ааратом задоволений. Залишилось лишень набити руку і набратися досвіду. ДУЖЕ ВАМ ДЯКУЮ!!!!!

3. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Зарегистрированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 3 сообщениях
    Спасибо производителю за хороший аппарат (у меня 161). Пожелания все те же:
    1. Ручка для переноски (как вариант кейс)
    2. Ножки резиновые
    3. Исправить ошибки в инструкции
    4. Более длинный сетевой шнур
    Все это увеличит стоимость где-то гривен на 50, но удобства будет гораздо больше.

5. Пользователь сказал cпасибо:

mirek (30.05.2017)

Зарегистрированный
    Аппарат купил месяц назад. Модель ВД-180И. работой аппарата доволен. За это время было спалено около 6 кг электродов как лично мной (опыт сварки 10 электродов), так и моим тестем (сварщиком с 40 стажем). На днях варили при температуре в тени +35, электрод тройка. Аппарат ни разу не отключался Отзывы положительные. Имеются 2 пожелания.
    1.Увеличить длину кабелей хотябы на 1 метр.
    2. На кабеле держателя электродов предусмотреть защиту от протирания самого кабеля рукояткой. Данная протертость появилась за срок эксплуатации меньше месяца (см фото).Нажмите на изображение для увеличения
Название: Kabel.jpg
Просмотров: 858
Размер:	29.2 Кб
ID:	1752

Зарегистрированный
    Поблагодарили 406 раз(а) в 263 сообщениях
    Цитата Сообщение от KKV Посмотреть сообщение
    Аппарат купил месяц назад. Модель ВД-180И. работой аппарата доволен. За это время было спалено около 6 кг электродов как лично мной (опыт сварки 10 электродов), так и моим тестем (сварщиком с 40 стажем). На днях варили при температуре в тени +35, электрод тройка. Аппарат ни разу не отключался Отзывы положительные. Имеются 2 пожелания.
    1.Увеличить длину кабелей хотябы на 1 метр.
    2. На кабеле держателя электродов предусмотреть защиту от протирания самого кабеля рукояткой. Данная протертость появилась за срок эксплуатации меньше месяца (см фото).Вложение 1752
    Так изолента Вам в помощь!!!Изначально надо было уплотнить сварочный кабель в держаке.Или силикон или отрезок толстостенного резинового шланга забить(на клей).
    !Я за Вас свою работу делать не буду"!!!

Зарегистрированный Начинающий сварщик
    KKV-снемите заусенцы в нутри нижней части держателя! (я считаю что кабель должен свободно находится в рукоятке, что и предусмотрено
    производителем).

Зарегистрированный
    Поблагодарили 7 раз(а) в 6 сообщениях
    Вітання.
    Хочу пожалітись на ваших партнерів у Львові.
    Варю в основному MMA і TIG, але тут підвернулась роботка з тонким металом, електродом погано, аргоном дорого і дуже довго буде. Вирішив прикупити ПА.
    Погуглив, вирішив підтримати вітчизняного виробника, а коли побачив цінник на ПДГ-180И, вирішив, що маст хев якщо сподобається, бо окупиться за тиждень та ще і діткам на морозиво залишеться.
    Захотілось його подивитись/помацати.

Відкрив сайта, у місті аж 3 партнери, причому один просто через дорогу
    Зайшов в контору, питаю... а вони морду кірпічом і говорять, що ми зварками не займаємось, хоча раніше в нас працював один, який барижив інверторами.
    Ладно, йдем далі, але вже дурних нема, спочатку телефоную.
    Альо, альо...
    - Чи маєте в наявності ПДГ-180...
    - нє, нема, продали всі, ціна 18..
    - нє, нє, мені ПА потрібен
    - а ПА, залишайте телефон
    - "..."
    - взнаю ціну, передзвоню
    - я з прайсом ознайомлений, мені б подивитись на нього
    Але на жаль на другому кінці дроту вже нікого не було.
    Ну і хрен з ними, є ще 3 варіант, до них хоча і через все місто перти, але дзвоню:
    - мені б на Елсва ПДГ-180 глянути
    - є такий, але ми його не рекомендуємо, за цю ціну є кращі варіанти.
    - добре, глянемо і на інші варіанти, до якої працюєте?
    - до 16
    - ок, їду...
    Приперся я значить до них 15:20, на столі гаряча курочка, огірочок/помідорки/цибулька нарізані, під столом ще щось . А я і не обідав.
    Кажу, я дзвонив за Елсву, показуйте. А вони витягують папірчик з цінником и тичуть мені. Я кажу нє, пацієнта мені, живого.
    Короче, виявляється в них нічерта нема, і парили мені трансформаторну тумбочку за 5 з копійками до якої в комплекті тра ще вилочний погрузчик, ібо важка собака.
    Говорили, що інвертор хорошим бути не може, тільки трансформатор може варити по фен-шую. Згадалась стаття про Тёплый ламповый звук, рекомендую почитати.
    Ще розказували, що продали ПА Елсви, і він вертався до них 3 рази за 2 місяці. Ну ладно, то їх проблеми.

Прийдеться їхати у відпустку от з такими враженнями.
    І розберіться із своїми партнерами

Зарегистрированный
    Одно маленькое пожелание - на картонной упаковке указывать модель сварочника (на коробке кроме надписи Элсва ничего нет).

В моем случае, магазин при отправке перепутал коробки и отправил вместо 180-й, 160-ю Элсву. Заменили оперативно, но как говорится...

11. Спеціальна пропозиція для учасників та відвідувачив форуму - знижка на напівавтомати PATON! Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму: (097) 591-29-90 чи (099) 406-30-49 Обирай Патон!

Зарегистрированный
    Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
    АПАРАТ ЕЛСВА ПДГ 180 ИН. В процесі експлуатації виявлено один істотний мінус!...Варю близько 3-х місяців, час від часу....так от переплавився шланг подачі вуглекислоти в самому апараті в районі подаючого ролика!... Видно підгоряння гайки кріплення євророзйома з механізмом подавання....Допускаю, що гайка була просто недотягнута, внаслідок цього відбулося замикання і нагрівання в даному місці!... Так от побажання: 1) ДОТЯГУЙТЕ ВСІ КРІПЛЕННЯ ; 2) НЕ ЕКОНОМНЕ НА ШЛАНГУ ПОДАЧІ ВУГЛЕКИСЛОТИ ВІД КЛАПАНА ДО ЄВРОРОЗ.ЄМУ!...ЗРОБІТЬ ЯКЕСЬ МІСЦЕВЕ КРІПЛЕННЯ ШЛАНГА ДО КРИШКИ, ЩОБ ВІН НЕ ДОТОРКАВСЯ ДО МЕХАНІЗМУ ПОДАЧІ, А ЯКБИ ВИСІВ У ПОВІТРІ!

Зарегистрированный
    хочу обратить внимания производителя на качество сборки. Самопроизвольное включения аппарата пдг-180и вызвано кнопкой "сеть", после того как подогнул контакты клавиши и одел кембрики все пришло в норму. сам аппарат варит отлично ,если сравнивать с более дорогими аналогами разницы нет

+ Ответить в теме
Страница 6 из 8 ПерваяПервая ... 4 5 6 7 8 ПоследняяПоследняя

Ваши права