Такой-же как прежняя модель 250, только вместо металлической крышки - прозрачная пластиковая, типа оргстекло. Завтра могу скинуть фотки)
Вид для печати
А як стосовно Штурма
https://kokosy.ua/product/invertor-s...turm-aw97i255/
Напряжение - 170-250 В
Частота - 50 Гц
Потребляемая мощность - 4,4 кВт
Макс. входной ток - А
Напряжение х.х. - В
Сварочный ток - 20-255 А - пожартували, але 140 може і є
ПВ - 60%
Диаметр электрода - 2,0-5,0 мм
Температура среды - -5 +40 С
Вес - 2.8 кг
Патон-Міні:
https://kokosy.ua/product/invertor-s...vdi-mini-150a/
Напряжение - 170-260 В
Частота - 50Гц.
Тип тока - постоянный
Макс. мощность - 4.0 кВА.
Диапазон сварочного тока - 20-150 A
Напряжение без нагрузки - 70 B
Номинал. потребляемый ток - 18,5 А.
КПД - 90 %;
Напряжение поджига дуги - В
Диаметр электрода - 1.6-4.0 мм
Класс защиты - IP 21
Размеры - 200х100х200 мм
Вес - 3,3 кг
ДніпроМ:
https://kokosy.ua/product/svarochnyj...ab-250-m-mini/
Напряжение - 220 В ±10%
Номинальная частота - 50 Гц
Мощность - 6,6 кВт
Напряжение холостого хода - В
Выходное напряжение на сварочной дуге - В
Сварочный ток - 20-250 А
Сварочный ток (ПВ 60%) - 250 А - теоретично :)
Диаметр электрода - 1,6-4,0 мм
Класс защиты - IP 21S
Коэффициент мощности - 0,93
Допустимый цикл нагрузки - 60%
Класс изоляции - В
Вес - 2,8 кг
Із усіх всерівно чомусь Патон ближче...
Покупайте то, к чему душа лежит, чтоб не корить себя, в последствии, сомнениями. Много людей используют миник и довольны им как слоны)))
Обещанные фото Днипро м с прозрачной крышкой)
Вложение 6296Вложение 6297Вложение 6298
с кейсом ММА трьохплатник з дроселем і за таку ціну - починаю задумуватись...сильно...
Это точно..."насерматор" в нём есть выходной, а дроссель- отсутствуют
метал можно выровнять или подварить а вот пластик может розсыпатся просто от времени
вы хотите сказать что так плохо сейчас делают сварочные апараты ?:)
Тоже долго не мог определиться с бытовым сварочником. Нашел в гугле несколько сайтов, прозвонил, проконсультировался и остановил свой выбор
на аппарате Jasic ARC 160(z238). Удобный и практичный в использовании. Купил дешево т.к. брал у прямых поставщиков.
Там же купил маску с перчатками. Если интересно, я консультировался по телефону 093-231-04-84
Залякали...
Надіявся, що інвертор хоч 10 рочків проживе (гарантія Патон - 3-5 років, Елсва - 3 роки, ДніпроМ - 3 роки, ТехАс - 3 роки).
Розумію - висихають конденсатори, пробиваються діоди і транзистори - але думаю не все так зразу.
П.С.:
"Спартан" від ТехАс зацікавив - пишуть нові типи транзисторів, 80% (хіт на базарах, накидать 500грн. зверху).
Дніпро-М: САБ 250 / САБ 258 / САБ 258Н - дуже відрізняються? - цікавить 258 (довші кабелі), а 258Н менший/легший, але чи так само довші кабелі?
Зараз Патон-Міні цікавий у категорії 2000грн. (гарні відзиви, довгі кабелі).
Видео для - mirek-https://www.youtube.com/watch?v=N7UWmjxXGc4
Та не... вот видео по Днипро М для mirek https://www.youtube.com/watch?v=WMuJ2GVHLbs
Р.S. самое важное смотреть с 1мин. 50сек.
А що є більш технологічне та сучасніше по комплектуючим:
Дніпро-М САБ 258Н - 80%
Вложение 6366
http://hotline.ua/tools-svarochnye-i...o-m-sab-258-n/
чи
ТехАС SPARTAN MMA-250 (ТА-00-102) - 80%
Вложение 6365
http://hotline.ua/tools-svarochnye-i...250-ta-00-102/
По дизайну - ТехАС (модна кришечка попереду і реклама нових транзисторів), а по вазі - Дніпро-М (може більше міді і радіаторів).
Чи може ще трохи добавити дві сотні - і Патон-Міні 150А (урізана класика).
На всі апарати озвучено гарантію 3 роки...не знаю де сервіс ТехАс і як взагалі вони (але на ринках продавці на них максисмально накручують +500)...Патон - реально є сервіс, Дніпро-М - сервіс...
Фінанси - романси...чуть витратився... не дотягую в цей сезон до Атома160С :(
Вирішив "по совету товарищей" (с "Брильянтовая рука") перестать пусто трендеть тут на форумі і відповідно наявним реальним коштам взять Мінік - чекаю сьогодні увечері доставку (1999грн. - зато не дешевий Китай про який думав).
Попробуем навчитися, якщо моє - рік підзбіраю, подам Патошу (або прикіплю не продам - такий класненький жовтенький карманний, як собачка), і під акцію візьму Атом - форумчани приватно радять вже зібратись і тягнути на 180Д, як серйозну альтернативу 160С і Самураю (якщо сподобається сам "процесс").
Всім дякую.
П.С.: Далі буду по іншим питанням думати.
"Процесс"...
ну разве , что как альтернативу , только почти в два раза дороже :DЦитата:
форумчани приватно радять вже зібратись і тягнути на 180Д, як серйозну альтернативу 160С і Самураю
эх , может и мне че-то приватно посоветовать человеку ? )))))))
Дякую за привітання :)
Прошу любить і жаловать мого звірька (вже отримав свого любимчика):
Патоша Мінік Київський - мощщу 150 пАтонов :)
Вложение 6437
Назбіраю (або зроблю) йому кейсик (будочку)...
Ню-ню-ню,- йди манюній до моїх ручок... :)
П.С.: Наступний етап буде набагато складнішим (з огляду на вартість від 4-5 тис.грн. і мою занудність) - трохи підучусь і через рік перед купівлею іншого апарату буду не лише ютуб дивитись і просто вірити на слово (шаную, але своє собі...), а просити форумчан вживу дати спробувати юкрейнпреміум: Атом-180Д, ИИСТ Колибри, Патон-160Р/200Р, ВДС-180/220, Шмель 180/205 - в 5-6тис.грн. будуть вже важливі не лише ПН і скидка, а субєктивні власні відчуття (хоч скидка дуже приємно - вчора пропонували новий ВДС-180 фестайлінг панелі - майже на тисячу дешевше, взяв на карандашик, пам'ятаю хто).
:) :) ;)
за ПН которым так любят манипулировать заинтересованные лица забудь вообще . на любом из этих перечисленных аппаратов скорее держак расплавится и загорится перчатка чем аппарат уйдет в защиту в реальных режимах сварки )))
Але є статистика випуску моделей та виробників по роках і загалом? ИИСТ, СВВА, ЕЛСВА, ВДИ, ВДС, Патон, Атом?
функционал только у Патона хххР , остальные проходят мимо и не задерживаются
я например активно пользуюсь не только настройками горячего старта и форсажа , но и ВАХ и настройкой напряжения включения форсажа при сваривании тонкостенных металлов или комбинаций по толщине , когда и тонкий не жгет и толстый проплавляет .
а вообщем канеш , кому шашечки , а кому использовать возможности при необходимости
==================
простой пример из "прошлой жизни" - фото и видеотехника . любительский вариант техники - полностью авто-настройки , профи вариант техники - автонастройки и абсолютно все параметры и режимы можно изменить или настроить как того требуют условия для получения наилучшего результата .
и в первом и во втором случае мы получим фото или сварной шов , однако все познается в сравнении и в варианте грамотных настроек под ситуацию результаты будут разительно отличаться
ну десь так
Спеціально прочитав інструкції виробників до даних апаратів - горячий старт, форсаж, ВАХ (деяки фіксовані 3/4 положення, думаю не зло - обдумували) - регулюються в Атом І-180D, SSVA-160-2, ВДС 207, Днепровелдинг ВДИ-220 Профи.
Дійсно - окреме регулювання напруги включення форсажу в інструкціях не виписано (не факт що його нема, можливо фіксоване по умовчуванню при певних режимах).
Починають подобаться Атом І-180D, SSVA-160-2, ВДС 207, Днепровелдинг ВДИ-220 Профи, Патон-200Р.
Насторожують сенсорні кнопки - на мікрохвильовці нервує (хочу їсти, а потрібно пікать), на пароварці дома ухекали, електроплита на серсорах глючить, тому люблю крутілочки (раз і ОК) - тому кусь себе за локті, що минулого року не позичив і не взяв Колібрі (тьомний я був і жадний).
Уявив: знімаю краги, легонько торкаюсь кнопочок, чекаю режим, н-раз пікаю, переключаю режим, видихаю, вдихаю, одіваю краги - цілий магічний ритуал замість круть і все :) хоч мені можна ;) я не спішу :)
для дома Патон Pro . Атом и т.д нафиг не надо . эти аппараты работать каждый день , чуствовать ситуацию , результат и зарабатывать деньги
варить раз в неделю достаточно любого китайца ноу-нейм
Як не потрібно? -
Якраз 90% на роботах/шабашках - ДніпроМ250/Патон*-Еко - всі на убой, щоб не жалко і не дорого.
Металобази і заводи не рахую - там купують обладнання не часто і дуже дорого.
А в багатьох "любителів" у їх сервантах болгарки Макіти/Метабо/Бош/Спарки, а зі зварювальнків Дека/Джастік/Атом/Самурай/ЛінкольнЕлектрик - людині приємно раз у рік щось так по-научному смастерить...себе поважать в процессі...
Та і як без таких покупців - залишаться лише підприємства.
П.С.: Ви власний автомобіль використовуєте максимум 5-10% всього часу, що він у Вас - так само обиватель 5-10% у рік використовує апарат (якщо не профзварювальник).
На роботи 24/7 придумано інше обладнання за суттєво інші кошти.