+ Ответить в теме
Страница 48 из 48 ПерваяПервая ... 38 46 47 48
Показано с 471 по 480 из 502

Тема: Полуавтоматы Элсва

Комбинированный просмотр

Зарегистрированный
    Поблагодарили 117 раз(а) в 96 сообщениях
    Мені здається, що я доступно пояснив. Маємо — те, що маємо. Я не можу вплинути на працівників малярки. Вони "чухають" свої машини і їм глибоко до лампочки на апарат, яким я працюю. Тому, ви все ж не правильно зрозуміли, і не правильно зрозуміли "мій менталітет" Я на відміну від місцевого клоуна не обгаджував апарати вітчизняних виробників, а лише хотів показати в яких приблизно умовах працює один з них, при чому досить не погано справляється з своїми задачами. Також на мою особисту думку не може бути універсального "на всі випадки життя", або 3 в одному, 4 в одному... Як правило в них щось одне працює добре, інше — навпаки погано.... Кожен вибирає собі апарат під СВОЇ, КОНКРЕТНІ задачі.
    Особисто я не проти того щоб вітчизняні виробники випускали апарати, конкурентні іншим. Скажу відверто, колись навіть приглядався до Атома 250 (півавтомата) навіть в одній з тем прямо запитав — чи планується розробити в них імпульсний режим зварювання. І що ви думаєте? Навіть не отримав відповіді, лише десь за пів року, ще хтось запитав і відповіли коротко — " ні".
    Тепер стосовно Фроніусів. На мою думку є ще й цікавіші брендові апарати, просто вони менш відомі в Україні Дійсно, бренди варять на багато краще, але я їх не обожнюю. Хоч вони й рідше ломаються, але все ж ломаються також. І після ремонту, люба додаткова плюшка, яку треба перепрошити коштує не зовсім гуманних на мій погляд грошей. От кожному і варто зупинити свій вибір, чи варто купувати бренд, чи купувати щось більш дешеве, китайське, але з розширеним функціоналом. Варити кузовщину багато розуму не треба, а зварювати щось більш відповідальне, з гарантією, тут вже ..про М буде замало.
    Я готовий привселюдно вибачитись, якщо ви знайдете тут мій допис, де я обсираю апарати вітчизняного виробника. Я можу скептично поставитись до можливостей деяких апаратів, але обпаскуджувати щось не хочу.
    Тепер стосовно клоуна, який переходить на особистості. В нас вже колись був конфлікт, з його хамською поведінкою. І як на те зреагувала адміністрація, модератори? Почистили і зам'яли? А тепер скажіть відверто яке саме у вас буде відношення до тієї ж самої адміністрації в подібних ситуаціях. Знаєте приказку — " Скажи хто твій друг і я скажу хто ти сам"
    Ще раз скажу, особисто для мене це — лице форума.
    Також не приймайте це близько до серця. Я нормально відношусь до критики, коли вона аргументована і без хамства.
    Последний раз редактировалось Oscuro; 30.04.2020 в 19:12.

2. Пользователь сказал cпасибо:

YuriKob (30.04.2020)

Зарегистрированный
    Поблагодарили 675 раз(а) в 425 сообщениях
    Ну вот, так и знал... Все мои вопросы были по большей части риторическими. И под "нашим" менталитетом я имел в виду не Вас, а славян в общем.
    Просто попадёшь на какой-нибудь завод ну и начинаешь у сварщиков спрашивать как аппараты? А они говорят: ломаются время от времени, а вот Кемпи - не ломаются. Смотришь на внешний вид: наши - побиты жизнью, а Кемпи - чуть ли не под плёночкой. Спрашиваешь: а чё так? А они: если тот поломается, там запчастей долго ждать, поэтому надо осторожно... Вот как то так...

4. 2 пользователя(ей) сказали cпасибо:

Pekkar (31.05.2023), Сварной2016 (30.04.2020)

5. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Зарегистрированный
    Поблагодарили 8 раз(а) в 6 сообщениях
    Ну и... Не хотел сравнивать Элсву с Потоном, но скажу в защиту Элсвы. При переходе на Потон, у меня не было ярковыраженного ВАУ эффекта. Вот когда я после дешевого аппарата РДС попробовал поварить электродом на Элсве, я прям был поражен происходящим. А тут такого не произошло. Отсюда вывод, что не на столько он плох. Просто вам видимо не повезло с аппаратом.

+ Ответить в теме
Страница 48 из 48 ПерваяПервая ... 38 46 47 48

Ваши права