+ Ответить в теме
Показано с 1 по 10 из 10

Тема: Тесла 303 в тіг спот.

Зарегистрированный
    Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях

Тесла 303 в тіг спот.

Допоможіть перетворити на тесла 303 тіг ліфт в тіг спот. куди підключити в схемі таймер часу??? хто робив подібне? дайте інфу..

Зарегистрированный
    Поблагодарили 815 раз(а) в 635 сообщениях
    В аппарате -тіг ліфт- дополнительная опция, причём -ліфт- работает, проверено. В аппарате при тиге ток не отключается на горелке, сварка прекращается путём отвода вольфрамового электрода от детали. Так что просто так на раз-два сделать не получиться. Сначала нужно сделать полноценный ТИГ с осцилляторным поджигом, а потом на раз-два можно таймер подключить. Ставил реле времени в ТИГ аппарат - сваривал два лезвия без проблем. Ставил готовый программируемый таймер.

3. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Зарегистрированный
    Цитата Сообщение от Николаевич Посмотреть сообщение
    В аппарате -тіг ліфт- дополнительная опция, причём -ліфт- работает, проверено. В аппарате при тиге ток не отключается на горелке, сварка прекращается путём отвода вольфрамового электрода от детали. Так что просто так на раз-два сделать не получиться. Сначала нужно сделать полноценный ТИГ с осцилляторным поджигом, а потом на раз-два можно таймер подключить. Ставил реле времени в ТИГ аппарат - сваривал два лезвия без проблем. Ставил готовый программируемый таймер.
    То можливо зробити задумане? з чого починати? в режимі мігмаг також ток подається на +- виводи... пробував підключати туди тіг на - і маса на плюс. короткочасно нажимав на кнопру пальника міг в на контакти +- подається ток. тіг пальник спрацьовує. треба відключити подачу проволки і газу. Чи знайти по схемі оптрон та й через нього пробувати? Чи можна викоримтати готову плату осцилятора з іншого напівавтомата?Вложение 0
    Последний раз редактировалось Олексій О; 28.04.2025 в 12:17.

Зарегистрированный
    Ютуб насмотрелись? В режиме TIG Lift - контакты что идут на рукав не работают, клапан газа не включается и мотор протяжки тоже. Вот режим ММА в споттер проще сделать. На этом всё. (То можливо зробити задумане? - МОЖНО)

Зарегистрированный
    Ютуб насмотрелись? В режиме TIG Lift - контакты что идут на рукав не работают, клапан газа не включается и мотор протяжки тоже. Вот режим ММА в споттер проще сделать. На этом всё. (То можливо зробити задумане? - МОЖНО)
    так дійсно. а от в режимі мігмаг на ті виходи куда підключається тіг подається напруга.. при чому хх 5вольт а коли натискаєш кнопку на рукавові то до 40в. в залежності від регулятора тіг на нанелі...

Зарегистрированный
    Вы не знаете как работает аппарат. Перемешали режимы между собой. (.....то до 40в. в залежності від регулятора тіг на нанелі... ) - не регулируется на ХХ регулятором напряжение!!! Я вот только вчера отремонтировал Теслу 302, а она такая же как и 303. Что и как там регулируется я знаю хорошо. Не ломайте аппарат своей модернизацией. Ключевое в переделке я написал выше, а вы так и не поняли.

Зарегистрированный
    Вы не знаете как работает аппарат. Перемешали режимы между собой. (.....то до 40в. в залежності від регулятора тіг на нанелі... ) - не регулируется на ХХ регулятором напряжение!!! Я вот только вчера отремонтировал Теслу 302, а она такая же как и 303. Что и как там регулируется я знаю хорошо. Не ломайте аппарат своей модернизацией. Ключевое в переделке я написал выше, а вы так и не поняли.
    та ще не ламаю нічого... просто тігспот хочеться голову ломаю...

Зарегистрированный
    А чи можливо таке зробити на трансформаторному напівавтоматі темп 59? чи то просто контактна сварка вийде? чи на плазморізі?

10. Спеціальна пропозиція для учасників та відвідувачив форуму - знижка на напівавтомати PATON! Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму: (097) 591-29-90 чи (099) 406-30-49 Обирай Патон!

Зарегистрированный
    ТИГ СПОТ с Темп-59 можно сделать и на плазморезе можно сделать. Есть 3-х режимные аппараты - МИГ-ТИГ и ПЛАЗМА. Есть одно НО - нужно очень хорошо знать и понимать как работает каждый режим что бы произвести доработку. Аппараты с управой на МК очень затруднительно переделать, можно сказать невозможно.

Зарегистрированный
    ТИГ СПОТ с Темп-59 можно сделать и на плазморезе можно сделать. Есть 3-х режимные аппараты - МИГ-ТИГ и ПЛАЗМА. Есть одно НО - нужно очень хорошо знать и понимать как работает каждый режим что бы произвести доработку. Аппараты с управой на МК очень затруднительно переделать, можно сказать невозможно.
    надумав.... буду з темпа 059 пробувати тігспот робити... (всеодно стоїть без діла і якось його не шкода. хоча 15років без серйозних поломок відпрацював.. раза чотири рукав міняв.) вихід на тіг в нього є, а от таймер часу поставлю на кнопку що режими переключає з півавтомата на мма, тіг. що думаєте?

+ Ответить в теме

Ваши права