+ Ответить в теме
Страница 1 из 2 1 2 ПоследняяПоследняя
Показано с 1 по 10 из 14

Тема: Abicor Binzel Abimig (Combi) vs EVO PRO

Комбинированный просмотр

Зарегистрированный
    Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях

Abicor Binzel Abimig (Combi) vs EVO PRO

Нажмите на изображение для увеличения
Название: abicor-binzel-abimig-at-305-lw-kz-2.jpg
Просмотров: 460
Размер:	16.8 Кб
ID:	12390
    Abicor Binzel Abimig A T 305
    290А/260 А (mix) ПВ: 60 %
    Проволока Ø: 0,8 – 1,2 mm
    Артикули:
    3 m: 018.D960.1
    4 m: 018.D961.1
    5 m: 018.D962.1

Abicor Binzel Abimig A T 355
    340А/320 А (mix) ПВ: 60 %
    Проволока Ø: 1,0 – 1,6 mm
    Артикули:
    3 m: 014.H390.1
    4 m: 014.H391.1
    5 m: 014.H392.1
    PRO_M277_EN_MIG_MAG_WEB.pdf

Abicor Binzel Abimig Combi все теж саме, як вище, але з 2-х комплектів:
    1. тримач гусака, шланг без спіралі
    2. гусак, спіраль гусака, 2 наконечника, сопло, вставка під наконечник
    тобто "гусак" можна вибрати інший
    PRO_M292_RU_Combi-Schweissbrennersystem_web-1.pdf

Название: Abicor_Binzel_MB_EVO_PRO.jpg
Просмотров: 463
Размер:	52.1 Кб
ID:	12391
    MB EVO PRO 26
    270А/240 А (mix) ПВ: 60 %
    Проволока Ø: 0,8 – 1,2 mm
    Артикули:
    3 m: 018.0211.1
    4 m: 018.0212.1
    5 m: 018.0213.1
    PRO_M307_GB_MB_EVO_PRO_WEB.pdf

Хочу з'ясувати, хтось працює з Abimig, чи варто переплачувати за поворотний гусак?
    Також подивився на витратні матеріали:
    сопло на 18 мм 145.D021 не менш ніж у 2 рази дорожче ніж на 16 мм 145.0085 (Evo Pro)
    вставка під наконечник M8 014.D745.5 дорожче в 2,5 раза = M8 142.0082 + кераміка 142.0007
    сопла однакові

Зарегистрированный
    Поблагодарили 117 раз(а) в 96 сообщениях
    Хочу з'ясувати, хтось працює з Abimig, чи варто переплачувати за поворотний гусак?
    Мабуть таки не варто. Хіба плануються постійні роботи в тяжко доступних місцях зі зварюванням у різних просторових положеннях. Перше, що ломиться у цих пальниках — гайка, яка притягує гусак, а купити її проблематично. До речі, серія ЕВО — застаріла, на її зміну прийшли пальники серії ГРІП
    сопло на 18 мм 145.D021 не менш ніж у 2 рази дорожче ніж на 16 мм 145.0085 (Evo Pro)
    Це сопло — різьбове і зовсім не практичне. Зустрічав лише в комплектації ССВА. Ізолятор в них карболітовий і часто тріскає при попаданні бризг в середину газового сопла. Краще вибирати пальник з цанговою посадкою на гусак. До них багато і дешевих комплектуючих, в тому числі і китайських. Тільки треба врахувати, що 24-ті пальники відрізняються від 26-х та 36 - і 501-го різьбою струмового наконечника (м6) та керамічним розсіювачем газу, 26 і 36 та 501 -й мають різьбу наконечника М8 але відмінні від 24-го розсіювачі газу і відповідно з 501-м (водянка) і різні по величині газові сопла.
    Потужний по характеристикам пальник — не панацея гарних швів. Багато чого залежить від апарата.... ну і розхід газу на потужному пальнику треба виставляти більший

3. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Зарегистрированный
    Цитата Сообщение от Oscuro Посмотреть сообщение
    Мабуть таки не варто. Хіба плануються постійні роботи в тяжко доступних місцях зі зварюванням у різних просторових положеннях. Перше, що ломиться у цих пальниках — гайка, яка притягує гусак, а купити її проблематично. До речі, серія ЕВО — застаріла, на її зміну прийшли пальники серії ГРІП

Це сопло — різьбове і зовсім не практичне. Зустрічав лише в комплектації ССВА. Ізолятор в них карболітовий і часто тріскає при попаданні бризг в середину газового сопла. Краще вибирати пальник з цанговою посадкою на гусак. До них багато і дешевих комплектуючих, в тому числі і китайських. Тільки треба врахувати, що 24-ті пальники відрізняються від 26-х та 36 - і 501-го різьбою струмового наконечника (м6) та керамічним розсіювачем газу, 26 і 36 та 501 -й мають різьбу наконечника М8 але відмінні від 24-го розсіювачі газу і відповідно з 501-м (водянка) і різні по величині газові сопла.
    Потужний по характеристикам пальник — не панацея гарних швів. Багато чого залежить від апарата.... ну і розхід газу на потужному пальнику треба виставляти більший
    тобто новіша це MB GRIP 26 KD чи RF GRIP 26 KD ?

Зарегистрированный
    Тільки треба врахувати, що 24-ті пальники відрізняються від 26-х та 36 - і 501-го різьбою струмового наконечника (м6) та керамічним розсіювачем газу, 26 і 36 та 501 -й мають різьбу наконечника М8 але відмінні від 24-го розсіювачі газу і відповідно з 501-м (водянка) і різні по величині газові сопла.
Название: MB_GRIP.jpg
Просмотров: 441
Размер:	91.7 Кб
ID:	12394
    по таблиці використовуються M6 та M8
    з заводу згідно таблиці йде сопло Ø 16 145.0085, E-Cu 140.0242 1мм, вставка під наконечник M6 142.0007, та газорозподілювач 018.0116.10, тобто все теж, що в MB EVO PRO 26
    Последний раз редактировалось Odyssey; 22.07.2022 в 17:16.

Зарегистрированный
    Поблагодарили 815 раз(а) в 635 сообщениях
    чи варто переплачувати за поворотний гусак? Ответьте себе на вопрос об эффективности его использования и всё станет понятно - нужно это или нет. Это типа - стоит ли покупать сварочник для того что бы сварить табуретку.

Зарегистрированный
    Цитата Сообщение от Николаевич Посмотреть сообщение
    чи варто переплачувати за поворотний гусак? Ответьте себе на вопрос об эффективности его использования и всё станет понятно - нужно это или нет. Это типа - стоит ли покупать сварочник для того что бы сварить табуретку.
    я стосовно вкладання грошей, бо витратні матеріали в 2 раза дорожче
    чи ви можете сказати, що за рахунок цього вона в 2 раза краще "варить" ?
    але ж поворотний гусак - це зручно...

Зарегистрированный
    Поблагодарили 815 раз(а) в 635 сообщениях
    Я не сварщик, я их ремонтирую. Если есть прибор или какое то устройство, которое ускоряет ремонт и обеспечивает соответственно качество ремонта - я этот прибор или делаю или покупаю если таковой продаётся. Самое элементарное - жало в паяльник с соответствующей конфигурацией обеспечивает эффективность демонтажа компонентов и при этом не портится печатная плата. Нужно - да нужно. Это как пример. Если горелка с поворотным гусаком обеспечивает удобство в работе и при этом вы сможете выполнить Больше работы по сварке, то наверное это нужно, так как вы сможете Больше заработать. Повторюсь на примере табуретки - табуретку можно сварить и не используя поворотный гусак. Считаем экономику и принимаем решение. Ещё пример - если нужно много раскраивать листового металла, то лучше это делать не "болгаркой", а плазморезом. Как то так.

Зарегистрированный
    Цитата Сообщение от Николаевич Посмотреть сообщение
    Я не сварщик, я их ремонтирую. Если есть прибор или какое то устройство, которое ускоряет ремонт и обеспечивает соответственно качество ремонта - я этот прибор или делаю или покупаю если таковой продаётся. Самое элементарное - жало в паяльник с соответствующей конфигурацией обеспечивает эффективность демонтажа компонентов и при этом не портится печатная плата. Нужно - да нужно. Это как пример. Если горелка с поворотным гусаком обеспечивает удобство в работе и при этом вы сможете выполнить Больше работы по сварке, то наверное это нужно, так как вы сможете Больше заработать. Повторюсь на примере табуретки - табуретку можно сварить и не используя поворотный гусак. Считаем экономику и принимаем решение. Ещё пример - если нужно много раскраивать листового металла, то лучше это делать не "болгаркой", а плазморезом. Как то так.
    та я ж не проти, але поворотний гусак це гарна допа (для мене), а не основна.

10. Спеціальна пропозиція для учасників та відвідувачив форуму - знижка на напівавтомати PATON! Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму: (097) 591-29-90 чи (099) 406-30-49 Обирай Патон!

Зарегистрированный
    Поблагодарили 117 раз(а) в 96 сообщениях
    тобто новіша це MB GRIP 26 KD чи RF GRIP 26 KD ?
    Я вам вже говорив, що серія ГРІП новіша за серію ЕВО, яка вже здається знята з виробництва. ГРІП легші від ЕВО і мають кращу ергономіку завдяки рухомому закінченню заднього торця пальника, ч-з який виходить шлангпакет.
    по таблиці використовуються M6 та M8
    з заводу згідно таблиці йде сопло Ø 16 145.0085, E-Cu 140.0242 1мм, вставка під наконечник M6 142.0007, та газорозподілювач 018.0116.10, тобто все теж, що в MB EVO PRO 26
    Я не розумію що саме ви хочете донести. Я маю як електронну версію каталога Абікора, так і друкований каталог. В додачу до всього маю в наявності всі вище згадувані мною пальники, якими працюю.
    Ви не звернули увагу на довжину струмопровідних наконечників. У М6 вони коротші, а у М8 — довші. Тому й газові сопла на пальниках мають різну довжину, навіть при однаковому посадочному розмірі гусака. Вихідні отвори також частково можуть відрізнятись під різні задачі зварювальних робіт.

Зарегистрированный
    Я вам вже говорив, що серія ГРІП новіша за серію ЕВО, яка вже здається знята з виробництва. ГРІП легші від ЕВО і мають кращу ергономіку завдяки рухомому закінченню заднього торця пальника, ч-з який виходить шлангпакет.
    в EVO та EVO PRO теж рухомий шланг на торці від перелому
    якщо ви маєте їх, зробіть будь ласка фото, може я чогось не зрозумів

Я не розумію що саме ви хочете донести. Я маю як електронну версію каталога Абікора, так і друкований каталог. В додачу до всього маю в наявності всі вище згадувані мною пальники, якими працюю.
    Ви не звернули увагу на довжину струмопровідних наконечників. У М6 вони коротші, а у М8 — довші. Тому й газові сопла на пальниках мають різну довжину, навіть при однаковому посадочному розмірі гусака. Вихідні отвори також частково можуть відрізнятись під різні задачі зварювальних робіт.
    я звернув на це увагу, бо ви категорично написали, що вони йдуть тільки з M8, хоча по каталогу і з M6
    Последний раз редактировалось Odyssey; 23.07.2022 в 15:06.

+ Ответить в теме
Страница 1 из 2 1 2 ПоследняяПоследняя

Ваши права