Нормально, а візьми 3мм і звари, вивалить височенний валік, без провару, Вас Миколайович як "профізварювальника" позиціонує, то вам оті шви сподобалися? "ну тут уже метал прогрівся"......там в нього 1.2-1.5 максимум, і катети навалені, як кавелок.
Апарат не тільки в мене такий, я в інеті, шукаючи документацію, натикався саме на такий саме "мінськ" і саме на такі точнісінько проблеми, підпалюєш дугу, добавляєш струм(як китайці підписали" і разом з ним росте подача, Пане зварювальник, так повинно бути?
Так він накладає, робиш "розділку, "заливаєш", і отримуєш красивий шов...РОЗРІЗАЄШ, ШЛІФЕЄШ, і бачиш НЕПРОВАР! навіть 3-4 мм, які впринципі повинні пропікатися без розділки згідно госту, навіть при відсутності зазорів! і силова частина на це здатна, бо те саме в режимі ММА вона забезпечує.
Вся проблема якраз в режимі ЖОРСТКЇ ВАХ, яка не витримується. Якби ви прочитали з чого я починав - ви би не пропонували "витерти пилючку, почистити накінечник і підібрати силу прижима" до речі, ви вважаєте що вона впливае на підищення швидкості подачі?
Питання в тім, що плата керування виробником використалася не за планом! про що свідчить НАХАБНО НАПАЯНИЙ ПРОВІД потенціометра "подачі", і тому в дупу йдуть всі оті "рівні напруги в режимі ММА/МІГ на 3846, бо там не напруга а різниця важлива на прямому і інверсному вході підсилювачів, а вона вочевидь забезпечується не прямою установкою, а якимось іншим динамічним способом.
Саме тому потрібна схема, Не інструкція по ремонту( мені не треба осцилограми з контрольних точок і всіляку і падіння напруг, потрібна банальна схема плати керування з позначками біля стрілок "тр струму", "уст подачі", "уст напруги", "вольтметр" на клапан на двигун і таке інше!
бо без розуміння цього, "відновити" попередній задум плати неможливо, а теперішній задум НЕВЛАШТОВУЄ! так, можна зняти кришку підстрояти на платі пару опорів, і тоді можна виконати зварювання в одному режимі з нормальною якістю, а потім, що? Заміню дріт з 0.8 на 0.6 і знову кришку знімати?
А винекне потреба "пропикти" товщий метал - ставити гальмо аби пробуксовував ролик, чи наточити роликів різного діаметру і міняти під кожну задачу як на зварювальних тракторах шестерні? Так , скажете апарат дешманський, згоден, та від нього не очикувалося а ні автоматики а ні прибамбасів, до речі, вибираючи я дивився оте відео, потім помацавши навіть думав що там банально "ММА + протягаі дросиль на виході для простоти", та виявилося, що там нормальна робоча плата, з якої прибрали і кнопку ручного керування податчиком для заправки дроту, і пряме керування шимом подачі, то ж то всьо можна банально повернути до стану як задумувалося.