Якщо бути точнішим, то питання стояло так:
..... тоб-то в пріоритеті було ремонт автозапчастин, а вже в наступному — ГБЦ.В основном хочу ремонтировать автомобильные запчасти. Может в дальнейшем и ГБЦ.
З власної практики скажу, що ремонтом ГБЦ можна займатись і маючи навіть однофазний, 200-амперний (але справжні ампери) апарат. Однаково, не залежно від потужності апарату, головки перед зварюванням потрібно прогрівати, бо без цього дуже тяжко якісно виконати ремонт. Це — аксіома і не я це придумав.
Стосовно потужності апарату, то не проблема мабуть купити більш потужний, а саме проблема в наявності 3-х фазного струму. Якщо ж взяти відсоток тих, хто професійно " займається ремонтом ГБЦ". то таких людей мабуть буде менше 1 % від загальної кількості аргонщиків України, бо це — досить вузька спеціалізація і займатись лише таким — ідея сумнівна. Це я кажу як практикуючий зварщик, який трохи знає ситуацію з цим видом робіт в Україні і час від часу займається такими ремонтами....але не професійно.
Рідко, але й таке траплялось, як одноразове замовлення в ремонті ГБЦ.Тому, я знаю про що говорю не з теорії, а на практиці.