Ось ця людина робила змішувач Валерію https://www.chipmaker.ru/profile/74381/ При бажанні можна звернутись як до одного, так і до іншого за більш детальною інформацією. Але не думаю, що виробник буде повторювати виготовлення змішувача. Наскільки пам'ятаю, то його виготовляли для зварювання в суміші до трьох газів, а таким займається зовсім не велика кількість людей,...... в тому числі і в нас
r.o.c.k.e.r (10.11.2020)
Oscuro (10.11.2020)
Правильно! Я також притримуюсь думки, що варто знати багато, але не все робити. Колись також цим питанням досить щільно цікавився, поки одна розумна людина не "допомогла спуститись з небес". Запитаю вас те, що мене колись запитали:
" Ось купите ви дорогий змішувач (Я в той час придивлявся до Witta), налаштуєте, почнете варити..... і отримаєте результат.... скажемо.... який не очікували. На що в першу чергу почнете грішити — на погані налаштування півавтомата, на свою криворукість, чина погану газову суміш?? Де і за скільки в Україні можна провести повірку змішувача газів, зарантовано правдивими результатами?![]()
r.o.c.k.e.r (11.11.2020)