"Атом 250х - це перш за все апарат для тіг зварювання"
У меня взрыв мозга .
"Атом 250х - це перш за все апарат для тіг зварювання"
У меня взрыв мозга .
Патон ВДИ - 200Р (Цифровой) ,
Атом I-180 MIG/MAG New ,
MCU MIG-200 PULSE PRO
Сварочный аппарат Jasic TIG 200P (W212) - это, прежде всего, аппарат для тиг сварки, можно варить в режиме рдс, подающее подключать нельзя. Отчего взрыв мозга? От того, что в Атоме 250х можно подключить подавалку?
Знижки для Форумчан на зварювальні апарати!
Генератори, садова техніка, стабілізатори, електроінструмент із знижкою!
Пишіть "в личку" або дзвоніть у магазин: (097) 591-29-90; (099) 406-30-49
svarschik ! grozdov ! Відповім обом. Не мав бажання обгадити вітчизняного виробника, але критику варто сприймати адекватно.
Відносно "легкое и компактное" . Мені здається краще придивитись до способу виконання подаючих пристроїв відомому в вузьких колах Івану Сергійовичу та тенденціях світових виробників. Особисто мені подаюче бачиться в облегченій трубній конструкції з закритим пластиковим боксом під велику катушку, мінімальними, лише необхідними налаштуваннями, з енкодерами, якими не потрібно крутити вліво _ вправо "виловлюючи" необхідний параметр.
Але, це лише моя особиста думка, яка може не співпадати з іншими. DC Тепер стосовно ТІГа на 250А. Чорнуху на таких струмах практично ніхто не варить ТІГом. 250А потрібно для AC/DC зварки кольорових металів, що відсутнє поки на апраратах Атом. Навіть для нержавійки, як правило не застосовують таких струмів.
Ось так коротко моє особисте бачення.
BISMARK-1941 (09.02.2021), grozdov (02.10.2020)
Знижки для Форумчан на зварювальні апарати!
Генератори, садова техніка, стабілізатори, електроінструмент із знижкою!
Пишіть "в личку" або дзвоніть у магазин: (097) 591-29-90; (099) 406-30-49
я просто для примера приведу разработки других компаний, от дешевых до очень дорогих, у которых на внешнем подающем есть регулировки и скорости и напряжения.
мне было бы крайне интересно прочитать ваш гнев на их форумах:
причем, как вы можете видеть, далеко не все подающие соответствуют мощности источника тока. ну просто потому что универсальные источники тока нужны не только для сварки проволокой.
grozdov (02.10.2020)
Пока первый этаж буду собирать . Дальше будет интересней . До лета хватит работы ) вот это будет тест )))
А так , проволокой 0.8 ...ну это ни о чем ))
Патон ВДИ - 200Р (Цифровой) ,
Атом I-180 MIG/MAG New ,
MCU MIG-200 PULSE PRO